Baby a zenske problemy-rada!

Príspevok v téme: Baby a zenske problemy-rada!
Annamaria1

Vsimla som si ze dost casto tu pribudaju temy o mykozach, zapaloch, vytokoch..kedze sama som toho prekonala strasne vela chcem vam dat len jednu mensiu radu(mne ju dal gyn.) co sa tyka cipkov..mnohe tu pisete ze mate vytok a kupite si len cipky na obnovu flory v posve napr. Floragyn, Gyntima a pod. To vas ale z mykozy nevilieci!!! Treba ist najskor ku gyn. preliecit to antymkotickymi cipkami od gyn.ale mnohe z tych cipkov znicia v posve aj to \"dobre \" co tam ma byt, a prave po ich dobrati si treba este nasadit napr Floragyn na obnovu posvoveho prostredia, rovnako si ich mozete davat 2x tyzdenne ako prevenciu alebo napr po nasvteve kupalisk, ale nie ked uz mate problem!

Annamaria1

jasminka563/ja viem ze uz sa vola ROSALGIN tak sorry ze som napisala stary nazov mne akosi utkvel lepsie v pamati a stale ho tak volam:)
kde som na to prisla? Povedal mi to moj gynekolog , upozornil ma na to ze pekne"vycisti" posvu od bakterii kvasiniek a pod. ze dokaze znicit aj streptokoky napr bez toho aby pacietka musela uzivat antibiotika. Aj mi ho kazal robit vzdy uprostred cyklu ale ZAKZDYM nech si po nom 2-3 dni davam cipky Floragyn. Povedal mi ze "vyhubi aj to dobre co v posve ma byt"
viem aj to ze sa dava pacientkam p=o onko.operaciach a inych gyn.operaciach...

alzbee

Mne osobne Rosalgin nepomohol...ale asi som len vynimka,lebo citala som, ze mnohym dievcatam pomohol. A hlavne ma hnevalo to neprakticke davkovanie!

eviket

"Výplach přípravkem Rosalgin vám přinese rychlou úlevu od nepříjemného pálení a svědění intimních partií již během několika minut." ..toto je jedna pravda!!

jasminka563

Annamaria1 - jedna vyrobok Tantum Rosa uz nie je dlhy cas na trhu, vola sa Rosalgin.
a kde si prisla na to ze znici vsetku mikrofloru? mozem ti ukazat studie ktore tvoje tvrdenie 100% vyvratia. len otazka, poznate Tantum Verde? poznate. a tiez znici vsetku mikrofloru v ustach? neznici. a ucinna latka Rosalginu a Tantumu je presne ta ista.
Dalsia vec, onkologicke pacientky. po chcemterapii maju kompletne zniceny vaginalny ekosystem. skus sa opytat hociktoreho gynekologa ze co je na to najlepsie. odpovie ti Rosalgin.

... teraz to neber ze presadzujem len jeden preparat. ale tvrdit ze kompletne nieco znici je postavene na hlavu a zavadzajuce. ak by bol taky agresivny, potom by hadam nemal taky uspech a nebol by v oblube

odpovedam

Vdaka za radu :-)
Len mnohe baby chcu vsetko riesit bez lekara. A niektore maju vaznejsi problem a boja sa ist ku gynekologovi, pritom uz maju niektore aj 20. Prevencia je fajn vec, no navsteva lekara by mala byt prvorada pri vacsich problemoch.

Annamaria1

a este som chela dodat vela z vas si robieva vyplach s tantum rosa po nom tiez pozor-on uplne znici vsetko prostredie v posve treba po nom dat minimalne 3 dni Floragyn.