líčenie pre blondínku

sansa

ja som prirodzene špinavá blond, tmavšie modré oči, svetlá pleť, ale zosvetľovaním mám už teraz naozaj svetlozlaté blond vlasy...často používam iba maskaru, svetloružovú lícenku a obyčajný lesk...bez líčiek by som vyzerala asi ako mrtvola a pre všetky svetlé typy by mala byť základ, lebo dodá pleti žiarivý, zdravý nádych...ale pomerne často okrem tohto (ak chcem byť výraznejšia) aj sivú tekutú linku, čierna už na mne pôsobí dosť tvrdo, ak tiene, tak jemné- broskyňové, svetloružové, perleťové, modré, príp. kovovosivé...svetlé tiene opticky otvoria, zväčšia oko, hlavne ked sa aplikujú do vnútorného kútika oka...a uvedomila som si, aj som to veľakrát čítala, že blondínkam pristane máloktoré líčenie, kt. ide napr. brunetkám...mám to odskúšané na sebe...inak, neviem či som poradila dobre, ale za svoje líčenie som častokrát chválená:), tak snáď to aspoň trochu pomôže:D

Luxury

sydney, ja tak isto, hnede tiene jak opar na zadku :)

Lucka, ja som typ presne ako ty. Ja pouzivam iba fialovy tien a to ako linku von pod oko, do vnutra oka si davam ciernu linku a cierne mihalnice,hnede licka a ruzovkasty lesk na pery.
Mne napriklad vobec nejdu tiene na oku, takze ja len pretiahnem fialovu linku k spankom.

angie4

som odfarbená blondína, mám hnedozelené oči, a bledšiu pleť, používam make-up 102, a bledohnedé tiene, ale chcem poradiť, aké farby by som si mala dať na oči, používam čiernu tekutú linku a špirálu

VisageArt

Baby pokial si neviete poradit s licenim...tak v BA-Karlovej Vsi v salone GABI otvarame SKOLU VIZAZE - "Nauc sa licit sama", ktory vedie vizazistka Jana Olsinska, ktorej rukou preslo okrem ineho aj mnozstvo slovenskych a ceskych celebrit..Takze pokial mate zaujem o viac info, tak kludne reagujte :)
Kurz je cenovo dostupny, rieseny individualnym pristupom a ruci vsetkym zucastnenym, ze ich v priebehu niekolkych dni zavedie tym spravnym smerom ako sa zbavit vsetkych chyb a naucit sa spravne licit.... :)

sydney

ja mam spinavo blond vlasy,teraz vsak uplne blond po meliri,modre oci a svetla plet.musim si dat make up,lebo ja ked som biela,tak vyzeram,ako chory clovek:D a na horne viecko vzdy tenka cierna linka - od prirody mam skoro priesvitne a rovne mihalnice,takze to pred nalicenim vyzera,akoby som mihalnice nemala:D no a za tie roky (ok,mam len 21)som zistila,ze najviac mi idu zlate,biele,strieborne,bledoruzove a fialove tiene.s hnedymi vyzeram,akoby som mala koznu chorobu.a na lica vzdy ruzovu licenku,no taky odtien,ked sa stipnes do lica,a aka farba naskoci,taku kup.ale v lete,ked sa opalim,tak davam bronzer.ono aj v zime si dam trosku bronzeru namiesto pudru na tvar,nech nie som biela ako stena:)

:))

j asom tiez prirodzena blondina s modrymi ocami a biela ako sa da :D ale mam aspon cerven na licach prirodzene :D a licim sa make-up a cierna linka len tak pri kutikoch oka inak vyzeram ako slapka doslova :D a cierna spirala :) a prisvitny alebo cerveny ruzovy lesk :)

diushkaa

no ja som blondynka od prirody,takze mam aj blond obocie aj mihalnice :D + tmavo modre oci,(kamoska ich vola more :D)a veeelmi svetla plet. (upir :D :/) nemam sice nejake nedostatky pleti, ale rada pouzivam make-up,a nemyslim si ze kazdodenne pouzivanie je reklamny tah, lebo to uz robim roky, a mam asi tak jednu vyrazku za rok. ale mozno je to mojou pletou. no a licim sa hnedou spiralou-ciernu pouzivam jedine na specialne prilezitosti, a k tomu napr. zlate tiene,alebo hnede,hneda ceruzka,niekedy len spirala..ale mam pre vas jeden tip na ktory som dokonca prisla sama :D namiesto tienov si dat bronzovy puder/gulicky a vyzera to uzasne a zaroven prirodzene. a vzdyyy si davam nieco na licka-licenku,bronzer,tmavsi makeup,ako kedy.inak by som vyzerala ako tazko chory clovek :D niekedy ale to fakt zriedka si dam modre tiene (ladia k ociam)alebo fialove - a je to pravda ze trosicku tahaju opticky tie oci do fialova. no a na pery som sa teda naskusala veci..ruze lesky labela..a nakoniec som dosla na to ze sa mi najviac hodi ruz staroruzovej farby (inak mam pery od prirody cervene a pomerne male)a s nim vyzeram prirodzene. svetla ruzova je moc barbie, cervena moc ''stetka'' ,marhulova moc obycajna k bledej pleti. takze tak. dufam ze sa vam nieco z toho zide :)

lizanka

ja som medovy blond, sivozelene oci a bleda plet; mne napr. absolutne nepristanu hnede tiene, lebo mam malu plochu viecka a potom moje oci vyzeraju prilis hlboko vsadene, velmi to zalezi od tvaru, velkosti a typu oka. preferujem len viecka zlahka nalicene krycim kremom a/alebo svetlym bezovo-kremovym tienom na presvetlenie; pery mam prirodzene cervene a plnsie, takze nepouzivam ruze (neznasam ich pri jedeni) ani lesky(lepia sa mi vlasy na usta :D). podla mna by ti pristala ruzova licenka v malom mnozstve.

dorotea

ja som spinava blondinka,silnomodre oci ale mam tmavsiu plet ,taku snedu troska.a licim sa nasledovne.maybelline dream mousse make up odtien 40(ked si ho dam tak maximalne vobec ho nie je vidno proste moj odtien:),potom tiez maybelline make up ale tekuty tiez 40 odtien ten si dam na lica a rozotriem smerom von. dam si ešte niekedy slaboruzove lička troska aby to malo taky jemny nadych sviezi...no a ocne tiene pouzivam len bud strieborne troska alebo bledoruzovkaste take nenapadne...nemalujem sa kazdy den len zriedka ale ked uz tak takto:)

sunny blond

ahoj ja som blondinka s modrymi ocami a takysto ako bledou pletou...bezne si oci zvyraznujem hnedymi tienmi a niekedy si oci jemne oramujem hnedou ceruzkou...na pery pouzivam blazam...ruze mi nevyhovuju a lesky nerada pouzivam a hlvane teraz v lete ked sa mi leskne cela tvar...