bozkávanie-orgazmus

Príspevok v téme: bozkávanie-orgazmus
Woods

Môže dievča pri bozkávaní a maximálne dotíkania sa zadku dostať orgazmus?S mojou priteľkou ak sa bozkávame ona po čase začne dosť vzdychať,niekedy cítim ako sa jej napínajú svaly a niekedy ma aj dosť vrúcne začne stláčať,raz aj nechtami do pleca trochu,a ak sa jej dotíkam zadku alebo stehien/iných častí som sa nedotíkal/ priam až stuhne a keď to prejde zostane taká kľudná a poväčšine sa už po chvíli prestaneme bozkávať.Ak sa znovú bozkávame o napr. hodinu, tak je to poväčšine znovu tak.Niekedy aj tri krát počas toho ako sme spolu...to dostane orgazmus s bozkávania sa? Sex ešte nemala a ani ja.Máme 17.

Oleg

Myslím že ti chce týmto srandovným spôsobom naznačiť, že už môžeš aj viac. Nečakaj a konaj, ale kludne pomaly a užívaj si každú ďalšiu métu.

Kika:)

Prirýchlo? Možno má len strach že ked ti dovolí niečo také (možno to berie neak významnejšie:D) tak to pojde rýchlo dole vodou, respektíve nižšie a bude to viest k samotnému sexu, takto..rozprávali ste sa vobec vy dvaja o sexe?

Woods

Myslím že som jej prvý pri tomto.A neviem či je hamblivá, ona len povedala že si myslí že ideme prirýchlo v tedy a že mám s toho blbý pocit

Kika:)

No a možem sa spýtať ty si jej prvý chalan s ktorým sa trošku utrha s retaze? alebo je taká hamblivejšia ked jej vadilo že si jej bozkával prsia??
Je jedno či spolu spávate alebo nie, my ti nemožeme 100% povedat či zažije org, alebo nie, to ti povie len ona, ak ti teda povie pravdu, možno sa hambí povedať ti to, možno tak prežíva bozkávanie, ja neviem...:D