Páčia sa vám mená Rebeka,Gabika...

bibina...

Dakujem Vám všetkym za odpovede.Teraz Vám prezradím ako je to so mnou.Nepítala som sa na tie mená preto,že čakám bábätko.Bola som len zvedavá,preto mi absolutne nevadí,ked ste kritizovali.Ja mám Kristínu,ktorej to nevadí ako sa volá,zatiaľ.Staršiu dcéru mám Gabiku,ktorej niekedy veľmi vadí ako sa volá,inokedy zas je rada ked ju chvália,že má pekné meno.Rebeka sa mi veľmi páči aj páčila len som si nebola istá čo na to povie manžeľ ked to meno dám,stále sa usmieval ked som mu pripomenula to meno.On povedal vžy,to meno je akurát pre také dievča,ktoré sa mieša do všetkého.Tak tu Kristínku máme veru taku/8 ročnu/.Ja som na tom tak,aj som vžy taká bola,mená su u mna spojené aj s človekom.Koho poznám milého človeka,zapáči sa mi aj meno.Ked je mi niekto odporný,to meno by som si tiež nedala.Ináč na našom okolí teraz letí Anna,Emma.Chlapcov nemám,no vžy sa mi páčil Kristián,Peter,Tomáš,Nikolas.Dobre som sa pobavila,Gabika skoro nikomu sa nepáči.Aj moja sa chystala byť Nikol,Rebeka,Barbara,no tesne pred pôrodom sa menila na Gabiku.Najviac ma pobavila príspevok tej Gabiky,že sa jej nepáči vlasné meno.Ani mne sa nepáčilo moje dlho-dlho,teraz ako v dospelosti je to už v pohode.No dcérke som svoje meno nedala.

bibba

Linda je nahodou sexy meno. a co uz ze niektori ludia davaju typicke ludske mena aj pre zvierata. to mi pride fakt prehnane volat psa Linda, ale tak ked je psik rad :D

mary-anne

ja by som meno Linda nedala, susedovie ratlik sa tak vola :) a je to take meno pre psika, teda mne to tak pripada.

mary-anne

Peter- ako pisali, klasika. takze v poho.
Kristian- nie, ale ked uz, tak Christian.
Gabika- vobec nie!
Rebeka- da sa celkom, ale hodi sa mi to meno skor k nejakej jezibabke (sorry,ak sa tu tak niekto volate)
tot moj nazor :)

essie

bibba, ty si riadne trapna, nie ti, co jej sem napisali. Myslim, ze pytat sa preco maju ohnuty penis, je evidentne vacsi problem a moze byt vaznym komplexom! Takisto aj vztahy a pocity.
A nie nejake blbe mena, ktore sa kazdemu pacia ine!!
Nemam tie mena pre deti vybrat ja?!
Ale ked uz - Gabika (NIE!!! s velkym NIE, otrasne). Rebeka - je pekne. Peter - klasika, nemam nic proti. Kristian - docel v pohode.
Dovi. a teraz co? Ked ti niekto napise opacnu mienku, co to meni na veci?!
Bibba, ty sa spatamaj, lebo tvoje prispevky su riadne odveci.
Okrem toho uz tu su take diskusie ze "paci sa vam meno..." tak co to nehodi tam!!!