MATURITA 2009/2010

silanka

no ja idem maturovat biologia, chemia, anglictina a slovencina. najviac sa bojim anglictiny, lebo do komisie som dostala najprisnejsie profesorky tak snad prezijem. a stresujem dost no aj napriek tomu, ze sa ucim, ale tak napriklad slovensinu som sa este neucila, skor sa ucim prijimackove predmety na VS :)

webka

ja idem tiez tento rok maturovat...sj, aj lahsia uroven, matika a infoska.bojim sa mozno tak litiky a angliny pretoze ja na tieto veci mozog nemam..ale co uz dako si zadnem na zadok a naucim sa to :)

čokoladka

takže maturanti...ja maturujem tiež tento rok, maturitne temy si vypracuvavam z angličtiny dopredu podla seba a potom mi stači si to len pozrieť. pretože ked si stiahnete vypracované temy z netu..vela krat tam je vela veci od veci :)..takze si myslim ze je lepsie ked si to kazdy urobi sam, a chape tomu..to je môj nazor...ja idem maturovať z odborných , sjl, anj, a doplnila som si aj nemecky jazyk a matematiku....čiže dva cudzie jazyky...stresy mam ale nie velke ...skôr z odbornych sa bojim :D vela stastia pri mature

ivka99

Ahojte chcem sa na niečo opýtať. Maturujem tento školský rok a nemôžem nájsť žiadne maturitné otázky a ani odpovede z nemčiny nepomôže mi niekto?potrebujem ich mať vypracované

Lenočka 19

ahoj ľudkovia ja tento rok maturujem a moc sa bojím ,. nemáte niekto vypracované alebo len témy z angličtiny ...

vlockaa

pripajam sa..drzim vam palce maturanti;-)
ja som maturovala minuly rok, takze som z kategorie "machri":)
pripravte sa na to, ze sa vam budu veci hrozne pliest, budete mat pocit, ze neviete vobec nic a zvlast par dni pred maturami..;-) ale nebojte sa, pri zelenom stele si spomeniete. vazne.

fialocka_7

ahojte maturanti
držím vám všetkým palce :)
nebojte,zvládnete to.....viem,hovorí sa mi to ľahko(mám to za sebou),ale vo väčšine prípadov je pravda že: maturita,formalita :) ja som vždy patrila medzi najstresujúcejších ľudí v škole,ajked na to nebol velakrat dovod :) a na mature som mala naozaj obrovsky stres,mala som pocit že nič neviem,že ju nespravím a tak....ale bolo to úplne v pohode :)
TAK SA ZBYTOčNE NESTREUJTE A RADšEJ SI OPAKUJTE UčIVá :) ubehne to rýchlo
papa

zuzula11

Malicqaa ... ja chodim ako predsedkyna maturitnej komisie na gymnazium uz niekolko rokov, takze mam "maturitny zakon" v sebe ... nie je pravda, ze ked neurobis pisomky, nemozes ist na ustne ... ale ak dosiahnes na teste menej ako 33% alebo na eseji menej ako 25%, tak musis na ustnej skuske odpovedat tak, aby si dostala aspon 3 ... co v pripade slabych ziakov je niekedy problem .. ak by sa legislativne nieco zmenilo, dam ti vediet ...:)

barborqa1

Ja maturujem zo SJ, AJ, Odborných predmetov (ekonomika, učto, atď... )a ešte jednu prakticku skušku... Stresy ešte nemam, ale oni 100 % pridu... Hlavne keď vám to každý deň profky pripominaju... sú fakt "milé"... :)Ale inak všetkým maturantom držím palcee...