problém s pupkom

Príspevok v téme: problém s pupkom
ninina

Nedávno ma začal trápiť problém s pupkom.Kedže ho mám dosť hlboký a ťažko dostupný,často si ho čistím aloe vera first prípravkom.Ale aj tak v poslednej dobe cítim z pupku taký sladkastý zápach.Cítim sa dosť trápne pred partnerom v istých chvílach a tak vôbec.Akmáte baby podobný problém,poraďte-pls!

Iva z piva

Ľudia šak prstom pobádaš v pupku a privoniaš k prstu.Vy dvaja ste sa len včera narodili,či čo?Keď chceš zistiť či TI nesmrdia nohy,tak asi keď nedočiahneš hohou k nosu,tak ovoniam topánku néé asi?

meGanka

Hmmm...no dievcata, neviem neviem...ale ja mam svoj cuch v poriadku a nikdy by ma nenapadlo zamerat ho na svoj pupok..a to v nom mam i piercing...a nemam dovod zohynat sa na pupocnu oblast...ale aspon mam novy obzor poznania :D

EricaCat

...hm...zaujimave... ludia, bud vam tie pupky smrdia ako tchory alebo mate vsetci vybrate rebra, ze sa viete tak dokonale prehnut a cuchat si pupok:D ako nehnevajte sa, ale toto je kabaret s vami:D

Iva z piva

Mne tiež niekedy zapácha pupok.Netreba z toho robiť vedu.Pozri sa nohy tiež nevoňajú a sú aj iné časti tela nebudem sa rozpisovať.Je to proste spotené.Umyjem si ho ,osuším a keď partnerovi nevonia nech sa mi v ňom nehrabe a hotovo.Čau!