fakt trvaci make up

gloss

a čo dermablend od vichy - výborne kryje, super drží a majú v lekárni aj vzorky takže možeš pred kupou otestovať čo je super :)

Špecifikácia

Perfektný make-up po dobu 12 hodín. Bez efektu masky. Určený pre pleť s nepravidelnou farbou, kruhy pod očami, lokálne začervenanie pleti. Hypoalergénne, nespôsobuje akné.

jankakkkkk

pouzivala som rimmel ale nic moc...akurat pekny odtien ale vydrzal malo..zacinam gosh tak uvidime mala som vzorkua celkom sa dal :)

mnamka257

loreal ma velmi kvalitne makeupy, ale su trosku drahsie.a pre predlzenie trvacnosti by som na tvojom mieste naniesla na makeup este puder

katka...

Ja som tiez velmi spokojna s dermacolom 24h. Lepsi make-up som este nemala. Mam mastnejsiu plet. Nevravim, ze vydrzi cely den, ale tych 6 hodin urcite. Potom len trochu prepudrujem a drzi dalej.

mary-anne

ked som este mala akne, pouzivala som klasicky acnecolor. sice dobre kryl a ked som si na to dala puder, vyzeralo to dobre aj drzalo dlho, ale zdalo sa mi,ze mi plet este zhorsue.
a zacala som pouzivat dermacol 24h hypoallergenny a je uzasny! pouzivam ho uz niekolko rokov, odt.c.2. a som velmi spokojna. prekryje vsetko, aj male jazvicky co mi ostali po akne a vydrzi :)