Roaccutane (izotretinoín), kto to pozná

Príspevok v téme: Roaccutane (izotretinoín), kto to pozná
azuritko

Prosím Vás, ma niekto skúsenosti s liekom Roaccutane? Ak sa niekto nájde kto to používal, prosím napíšte mi, ako ste sa cítili pri užívaní tohto lieku, aké to malo vedľajšie účinky a ako ste sa pri tom cítili, či ste nemali nejaké závraty alebo iné takéto problémy.. Vopred veľmi pekne ďakujem, za každú radu..

Aknestrava

AKNE = STRAVA ...len si to vela ludi nechce pripustit...pochopi to len clovek ktory mal akne dlhe roky a pochopil ze nieco noazaj asi nebude v poriadku...objavuje sa stale viac a viac pripapdov...vypovede ludi na forach...ale aj tak vam nikdy nikto oficialne nepotvrdi ze akne so stravou suvisi...opakujem, aj ked to je pravda, nikdy to nikto oficialne nepotvrdi!!!!!!!!!!! takze ak na to niekto caka, je to zbytocne...priklad: ku koznej som choril 10 rokov...10 rokov zo mna zarabala predpisovanim roznych "lieciv" ktore neustale iba zmiernovali nasledky...absolutne nijako neriesili pricinu akne...ak by som vtedy vedel, ze sa mam zameriat na stravu a je to ten hlavny problem, kozna by zo mna nezarobila ani cent a nemala by ani na chleba...takze asi tak... :) kozmeticky a kozni doktori potrebuju ludi s akne!!!!!! to je proste realita ci chces ci nechces!!!!!!!!!!!!!!!! nema zmysel to dalej riesit...je to fakt!!!

zmeneny

Ahojte. Izotretinoin som bral 4 mesiace ako 20rocny. Uzival som 40mg (1 tableta) denne. Zaciatky boli tazke, asi uz na treti den som si musel mastit pery, pretoze boli velmi suche. Pocas liecby som sa nevyhol prasknutiu kutikov na perach, ku koncu liecby som musel pouzivat aj ocne kvapky. No spominanu dehydrataciu som nepocitoval. Liecba bola uspesna, momentalne ziadne akne. Akne ma trapilo od 15 roku, neustale znizene sebavedomie, strach a hanba pred ostatnymi. Teraz je vsetko v pohode, uz sa sam pred sebou nemusim hanbit. Liecbu odporucam aj ostatnym pretoze to naozaj pomoze :)

pia

miska:nikdy nebudem môcť darovať krv? to je hlupost, krv darivat mozes ale tusim az po pol roku alebo tak nejak, mne roacuttane dost pomohol, ale teraz mam silne gynekologicke zapaly a netusim z coho, ci to nieje nejaky vedlajsi ucinok...

miska25

Brala som tieto lieky a ak by som mohla, vrátila by som to späť.Už nikdy viac!!!Ak nemusíš neber to.Lekárka ma neoboznámila s tým, že napríklad: už nikdy nebudem môcť darovať krv.Tento liek robí veľké zmeny v organizme a môže privodiť veľmi vážne choroby.Už som ho užívala 2x,dokonca dlhšiu dobu ako je povolené, a akné som sa nezbavila, len sa trochu zlepšilo.Čo mi tieto lieky dali sú akurát žalúdočné problémy,citlivý pankreas,a problémy po ženskej stránke/znížená plodnosť,zápaly/...Ak sa chcete zbaviť akné, pamätajte, že pokožka je odrazom čreva...Zdravá strava, pohyb, žiadne cigarety a sladkosti, a k tomu dobrá nálada a dobrá kozmetička Vám pomôžu ďaleko viac ako agresívna chémia...
P.S.:Dávajte si veľký pozor na lekárov.Dvakrát meraj a raz rež...

155NNN

ja beriem roaccutane uz 3 mesiac ale strasne sa super na tvari...fakt ako kapor a je to dost skarede ale nejak mi to neprekaza :) to po liecbe dufam prestane hlavne uz nevizeram ako dalmatince :)))))

Monii

ja používam tyčinku z neutrogeny, tá sa mi osvedčila najlepšie.. pľuzgieriky sa mi robili len občas, a vteedy som si to natrela na noc takou konopnou mastičkou na opary a do rána to pekne zmizlo :)