rozpadnuty vztah po modlitbach

Príspevok v téme: rozpadnuty vztah po modlitbach
neveriaca

Chodila som uz s bvyvalym priatelom. Myslela som si, ze hoci nam je dobre, trebalo by sa za nas vztah aj modlit. Lenze par dni ci tyzdnov po tom modleni ma byvaly priatel nechal. Znamena to, ze Boh nema rad lasku medzi partnermi? Alebo nas len skusal, ci sa k sebe vratime? Alebo on nebol ten pravy a chcel ma uchranit? Ci to bola iba nahoda? Predtym, ked som sa nemodlila, bolo vsetko v poriadku. Na par drobnych hadok, ale tie sme si vedeli rychlo vyjasnit. Teraz som sa zatala a ked nemusim, ani do kostola nejdem. Vraj Boh je dobrotivy, ale preco nas potom nenechal na pokoji, nech si zijeme svoj vztah? Vdaka, ak odpisete aj veriaci, aj neveriaci.

Natty23

no mila neveriacia bud si ista ze ani modlitby ani Boh za tvoj rozpadnuty vztah nemozu....zvlastne na co vsetko dokazu ludia zvalit vinu ked sa im v zivote nieco "pokazi"

čitateľka

Myslím si, že netreba obviňovať Boha, nie ty ale on dáva plán. A aký plán má s tebou to nikto nevie. Neboj sa toto, že keď ti to nevyšlo s týmto, nemusí prísť lepší od neho s ktorým budeš mať viac spoločného. Modlila si sa za tvoj vzťah, tak počkaj kým ten pravý vzťah, za ktorý si sa modlila, príde.

agaven

neveriaca teraz neber ci a ko si sa modlila . Hej otaska boli ste uplne v pohode ako vztah ??? tusim na zaciatok ano ale potom mu zacalo stale cosi vadit na tebe .....Mozno až potom sisa zacala modlit ale to je jedno lebo on už chel ist si svojou cestou . Ta vasa nesla dobre . ON inac a ty inac . ON iny volnost , odvazanost , flirty ,, Ty si skor ako gaucova nic v zlom len pri tebe , len s tebou a vsade aby chodil ,, a on akoze kedy mal ist von kamosi .. a svoje zalezitosti ....Tam mi to ani sa nezda akoze modlitba .To povedz ked som sa nemodlila tak som mala sa stale dobre hej a ked som zacala sa modlit už som aj spadla , aj to a tamto vyhovorka na modlitbu hehehe a co tak chod naspet a uvazuje ze to nebolo ako 100percentne ved sama si sa porovnavala aj s ostatnymi ako oni mali vztach nanic si neprisla ze iny chodia casto spolu tam a tam vy ste isli obcas atd... Moj nazor no co už A ja sa idem na co stazovat na vladu lebo bola aj lepsia a bolo aj lepsie pozri si na vatikan co tam robia a ty tu knuci o nejakej modlitbe co si povedala za vas vztach ...asi nebola dobra a uprimna a zle podakovana co ak si sa zle modlila hmmmm tam toho je ažaž

johnyZ

Chcel by som sa vás opýtať, ako vnímate svet ako neveriaca? Neberte to negatívne. Ja ako veriaci môžem čestne prehlásiť, že vymodliť si pomoc od najvyššieho nie je jednoduché a dosť dlho to trvá.

johnyZ

Jedno platí: modlitba s dôverou. Ježiš nám chcel tiež len dobre a skončil na kríži. Myslíte, že by v dnešnej dobe dopadol lepšie a bol by superstar? Možno, ktorého by skolil nejaký snajper. Šťastie by mal len v tom, že je nesmrteľný.

soffa

podla mna je Boh mytus.nie som zly clovek,ked mozem pomozem.a popritom nechodim do kostola,a zijem si tak aby som sa nemusela za seba hanbit ja alebo moja rodina,a aby som sa kazde rano vedela na seba pozriet do zrkadla