Deprim, Anxiolan..

Tmiska

Gs axiolanr je z prírodných prostriedkov to naj. Co som kedy poznala. Dlhodobo som trpela pocitmi uzkosti, nespavostou, triaskami, vybusnostou, zmenami nalad. Vyskusala som vsetko mozne, deprim, caje, persen, neurol, neskor aj AD. jedine čo akotak zabralo boli AD, ale tie som po pol roku koli neziaducim ucinkom vysadila. A nahodne dala sancu GS Axiol. A nedám na nho dopustiť. V prvom rade výborne spim, mávam príjemné živé sny, budim sa odpocinuta, po celý deň mám super náladu, nestresujem sa.Myseľ svieža, duševná práca na nebyvalej urovni.A to všetko po týždni užívania. U mňa jednoznačne TOP.

sasa75

deprim som skusala ,vyjedla som cele balenie za tyzden .ale vobec mi nepomohol . necitila som sa po nom inak , az sa mi zdalo ze horsie , myslela som ,ze ked je na obale napisane tabletka stastia ,co cosi take .tak som myslela ,ze po nej prestanem depkovat . ale ani po 3 dnoch sa nic nezmenilo . mala som stavy paniky a uzkosti na hrudy ,na to mi pomahal sedatif PC . potom toto preslo .a zacala som mat strasnu depresiu ,nic ma nebavilo a netesilo ... nikdy som to nezazila ,a nevedela som co mam stym robit , tiez som nechcela do seba pchat co mi predpisala psych.. tak som skusila toto v nadeji ,ze mi to pomoze a zacnem sa tesit ..bolo to krute obdobie .. 3 tyzden a viac .som sa trapila .. ale potom ako slahnutim nejakeho prutika ,sa mi z nocoho nic polepsilo , neviem teraz sa citim celkom v poriadku ,, :)

shadowfear

pripajam sa...ked nemusite, tak AD neberte. Ale kazdopadne DEPRIM je velmi spolahlivy, ale samozrejme len na lahke stavy. Vo vaznejsich pripadoch musite siahnut po "pravych" chemickych antidepresivach. DEPRIM ako taky je vyrobeny z koncentratu Lubovnika, cize ma ucinky porovnatelne ako keby ste vypili velmi vela caju na nervy ale na rozdiel od caju mu odpada jeden zavazny vedlajsi ucinok - nicenie pecene a inych vnutornych organov. Lubovnikovy caj ako taky ma aj vela inych latok, ktore podporuju vylucovanie specifickych enzymov, ktore v dlhodobom horizonte sposobuju spominane problemy. Preto sa odporuca pit lubovnikovy caj max 3 tyzdne a potom tyzden pauza. DEPRIM je tychto "vedlajsich" enzymov zbaveny a preto sa smie brat aj dlhodobo.

Aj tak plati stale, ze tabletka ti ulavi, ale nevylieci ta. To plati pri psych. problemoch niekolkonasobne a preto si sice mozes kludne dat tabletku a bude ti o par dni lepsie (v niektorych pripadoch prva ulava az po 2-4 tyzdnoch uzivania), musis ale kazdopadne robit nieco zo svojim zivotom, lebo tieto stavy su zvycajne len odpoved na to, ako zijes. A netreba sa hambit ani navstevy PSYCHOTERAPEUTA. POZOR!!! Zvyraznujem ze PSYCHOTERAPEUTA. Nie kazdy psycholog je psychoterapeut. Psychoterapeut je specialne vyskoleny a je uznany aj psychiatrami a ma znalosti, ako jednat s hocijakymi psych. problemami, pripadne vie poradit, kto ti s nimi moze pomoct lepsie.

Kazdopadne TY a len TY musis chciet aj nieco podstupit alebo obetovat, aby si sa mal/a lepsie

Alan22

Pokial fakt nemusíte tak AD neodporúčam užívať, len na fakt blbé stavy, napr mne sa motala hlava a zvyšoval tep, nedostatok serotoninu, PP, beriem AD 4 mesiac, na začiatku euforia, potom uz ich ani necítite, na sex mi to nijak nevplýva, dokonca skor v lepsom smere, ale keby som ich nemusel brat, tak ich neberiem, nie som to proste ja, chýba tam tá vášen, záujem o koníčky, je mi stále zima, mám studené nohy, ani ten záujem o muziku nie je taký ako ked som bol zdravý, AD berte len na fakt tazke pripady, na bezne stavy melancholie isto nie. A stavy sa počase vracaju, dáte si nejaké vino, pivo, a ich učinok sa zmenšuje, na druhý den vačší utlm, skôr sa opijete. Prešiel som z benzo liekov na AD. Benzáče su este horšie.. síce ste pár hodín v euforii, no potom príde hned blbý stav a musíte si dat stále vačšiu dávku, su extremne navykove a tazko sa ich zbavuje. Ale zrejme ani vysadenie AD nebude taká sranda, ale zatial sa este nechystám bojím sa že sa PP vráti, preto aspon rok ich zrejme budem brat. Najhorší pri vysadzovaní je asi ten pocit prazdnoty, ktorý ste pred tým nikdy nezazili.

RNG

Ucinna davka vytazku z lubovnika /st Johns wort ) musi obsahovat 3 mg hypericinu a 30 mg hyperforinu. To je narazova davka a nesmie sa brat viac ako 1 krat denne, podla potreby. Ucinok je za 1-2 hodiny a trva 8 hodin minimalne.
Z vyrobkov, co obsahuju obe potrebne ucinne latky odporucam doplnok firmy Paradise Herbs, kde je tato pozadovana davka v 3 kapsuliach.

jedulka

Okienko> víš co? Máš pravdu.Ti co se rozkřikují, že jsi feťák a taky tak nad tebou smýšlejí dokáží pro blbou bolest hlavy za den sníst 8-10 ibuprofenů ale jinak jsou úplně "normální" ...

Okienko

Ahojte, ja som zacala brat Deprim asi pred dvoma dnami a v podstate hned po poziti az doteraz sa citim o 180 stupnov lepsie, uvolnena,neustarostena, prostredie a povinnosti sa nezmenili. Takze ucinok sa dostavil hned alebo to malo na mna aj "placebo" efekt. Nech je to akokolvek, odporucam. :) Ja sa zo seba smejem, ze som narkoman, ale niekto berie Ibalgin na bolest hlavy, ja beriem toto na bolest v hrudi.

Okienko

Ahojte, ja som zacala brat Deprim asi pred dvoma dnami a v podstate hned po poziti az doteraz sa citim o 180 stupnov lepsie, uvolnena,neustarostena, prostredie a povinnosti sa nezmenili. Takze ucinok sa dostavil hned alebo to malo na mna aj "placebo" efekt. Nech je to akokolvek, odporucam. :) Ja sa zo seba smejem, ze som narkoman, ale niekto berie Ibalgin na bolest hlavy, ja beriem toto na bolest v hrudi.