jablcny ocot

RNG

Vsetky octy potlacaju chut na sladke. To je jedine, co robia okrem chelacie. Poskodenie zaludku octami je poviedka, kedze zaludocny vystelok(mukoza) znesie aj ovela-ovela silnejsiu kyselinu chlorovodikovu(HCl).
Ale zbytocne okyslvanie tela je skodlive, ak za nim nenasleduje o par hodin neskor alkalizacia.
V prikyslom tele sa cheluju rozne mineraly, tj odburavaju sa aj kosti, zuby , sklovina...
Kto robi chelaciu na cistenie tela od tazkych kovov, musi si (v inom case) dodat spat uzitocne mineraly, ktore sa pri chelacii takych kovov tiez odburali.

ojka

Ja by som neodporučala chudnúť pomocou jablkového octu. V dávkach, ktoré by chudnutie mohli vyvolať, spôsobuje vážne poškodenie vnútorných orgánov a z dávok, ktoré sú bezpečné, sa nechudne,takže tak.

Ale ževraj podla najnovších pozorovaní jablkový ocot blahodárne uúčinky :má zvieravé účinky,ktoré pomáhajú zastaviť hnačky,zvyšuje okysličovanie krvi,zlepšuje metabolizmus,posilňuje trávenie,zabraňuje kazeniu zubov,pôsobí ako dezinfekcia proti črevným parazitom a zvyšuje zrážanlivosť krvi.Môže byť tiež používaný ľuďmi,ktorým chýba žalúdočná kyselina, k zlepšeniu trávenia.Jablčný ocot upravuje aj biologické pochody a tým pomáha predchádzať alebo aj liečiť také poruchy ako je obezita,nadmerné menštruačné krvácanie,infekcie uší,nosa či krku, alergie,otoky žíl a poruchy krvného obehu.