Vlasy v číslach...alebo všetko o vlasoch...

gabi0904

Súhlasím s vercou28. Taktiež mám odskúšanú žihľavu, dokonca si vyrábam aj žihľavovú vodu...do alkoholu najlepšie vodky si dám čerstvu alebo sušenú žihľavu a necham cca 3 týždne stáť. Potom po umytí len nalejem na hlavu a vmasírujem. Na mastné vlasy odporúčam aj kostihoj a šalviu. Sem tam si dám kúpim aj indický zábal s hennou. Ten si robím tak, že do henna zábalu, ktorý nefarbí napr. Aritha Powder vlejem bylinkový odvar a pridám pár kvapiek jojobového alebo marhuľového oleja a ešte pre vôňu esenciálny olej. A vlasy potom aj krásne voňajú. Našla som celkom dobré info na -odkaz odstránený- Ak chceš, aby ti vlasy rýchlo rástli tak sa daj strihať pri dorastajúcom mesiaci...potom dorastajú rýchlejšie:-)

DidlinQa

dala som sa ostrihať a chcela by som urýchliť rast vlasov mám ich aj moc jemné a neviem čo snimi mám robiť aby boli husté prosím poradiť

marry jane

- rýchlosť rastu je u každého iný, niekomu radstú vlasy ako po daždi, inému takme vobec.

- téma maoje kozmetické naj (najlepšie, ale aj najhoršie na tomto fóre už odznela)

- žehlením si vlasa zničíš, ale keĎ sa žehlenia nevieš zriecť, tak skús aspoň obmedziť, ja soms i už skúšala prestať žehliť úplne, no nejak to nejde, tak sa aspoň snažňim žehliť čo najmenej a viac sa starať o vlasky a súhlasím s mirkou, henna robí zázraky na vlasoch, ale s tou, čo je v dm som ja nemala dobré skúsennosti, nič extra.

mirka 23

žubrienka, nie je to šampon, ale prírodná farba na vlasy. Ak nechceš velmi farbiť, daš si farbu podobnú ako máš svoju a vlasy ti to vyživi a ozdraví, nebudu sa lamať, nebudeš mať lupiny.
Mne nechceli nikdy dorasť vlasy, vždy som mala max. pod plecia, potom boli prišerne poštiepene a nezdrave, teraz mam vlasy po pás a zdravé a po henne su super leskle.
Ak chceš vedieť viac tak pod do temy o henne
www.zdravie.sk

masasko

žubrienka: aj ja si uz dlhsie nechavam narast vlasy. Zakladom je pravidelne si podstrihovat konceky, tych 6-8 tyzdnov aspon 1 centimeter. Ja si robim aj raz za dva tyzdne masku na vlasy 1žlto+olivovy olej, natieram si to do polovice vlasov, zabalim do sačka a uteraka a necham posobit asi pol hodinku. Skus aj rozne oleje a pripravky na poskodene konceky.

žubrienka

ahojte nnevedeli by ste mi poradit chcem si nehat narast vlasy len sami lamu a nemam ich ani farbene a nepouzivam vôbec zehlicku ani fen na vlasy za odpoved vopred dakujem fakkkkkkkkkt som zufali clovek rada by sa sikla:(