Výter z mocovej rury (uretry)

Janor

Moja jediná záchrana bola, že som si o tom neprečítal predtým ako som išiel na vyšetrenie.

Tiež som išiel urologičke keď som zistil že mám nejaký výtok z trubice. Čakal som na vyšetrenie otvorila sestrička a pýta sa ma nejako ste tu nejako ticho čo sa Bojíte. Aj ja veľký hrdina čo by som sa mal báť tak sme trochu ešte žartovali a doktorka ma išla prekontrolovať.

Povedala že urobíme 3 stery a Rozbor moču. Ja že v pohode. Tak som si ľahol na chrbát a čakal. Ja som si myslel, že tie stery zobere len tak maximálne 0,5 cm hlboko alebo na povrchu nejako.

No keď mi tú hrubú zubnú kefku j. Bla. Že mi vyšla skoro až cez r i t tak prvá reakcia bol totálny šok. Druhé Výter bol o niečo lepší asi bola tenšia a ten 3 tiež masaker.

Normálne som bol z toho v p Čo sa práve stalo.

Po tomto vyšetrení sa na pár hodín zo mňa stal máčny máčik. A verím že každá jedna chlapa to trochu zmení :D

Ale to najhoršie prišlo až potom. Prvýkrát keď som išiel čúrať tak som si myslel že to mám totálne upchaté a vyletel som z toho haj zla jak keby som sa opálil.

Ešte deb il som si dal predtým kávu čo
Pôsobí močopudne tak ja som vkuse potreboval isť stat.

Nakoniec som teda Močil do pohára s teplou vodou. Ako nejaký zázrak nečakajte strašne to bolí aj tak a to je už dva dni Ale stale lepsie ako bez tej vody.

Viem že o pár dní to bude lepšie ale zatiaľ týchto 48 hodin to je čisté peklo.

Ako nechcem nikoho strašiť ale ak by som mal možnosť ísť radšej na odber krvi tak by som ešte doplatil 500 €.

Ale zdravie je dôležitejšie a odteraz je guma moja Najlepšia kamoška a stále ju nosím so sebou :D

Držte sa chalani. Možno máte prah bolesti iný ako ja. Ale toto je moja skúsenosť s vyšetrením

P.S Skamaráť sa s pr c akom A nebudeš musieť riešiť paličky v tvojej pyche.

Good luck

Byorn

Ľudia, musím napísať že som to prežil, a nakoniec to nebolo také brutálne, ono to dosť zabolí keď začnete močiť, ale keď už sa to rozbehne tak to nie je také zlé, a naozaj je to dobré podstúpiť, lebo zdravie je predsa na prvom mieste, tak želám veľa veľa síl a nebojte sa

Byorn

Kriste pane na nebi, toto je moc kruté, to tam musia dávať také hrubé kóly?Toto naozaj neprajem nikomu, a dúfam že čoskoro bude nejaká rozumnejišia metóda tohoto vyšetrenia, a nie toto stredoveké mučenie.

johnygt

ked som mal vyter u kožnej tak to boli vatove tyčinky vôbec to nebolelo a nemal som nijaké prejavy, ale ked som bol u urologa ta tyčinka sa nepodobala vatovej bola to ako mala kefka, bolest to bola silna, ale vydrzat sa dala, ale potom doma pri prvom močeni ako keby som chcal ziletky, ale i to som vydrzal som zvedaví na dalsie močenie

Svalovec

Rano ked som tam prisiel tak uplna pohodicka dal som karticku kecali sme so sestrickou bola velmi mila prijemna. potom mi povedala ze mam si ist sadnut a stiahnut gate . tak som cakal a potom prisla stymi palickami. povedla ze trosku to zaboli .tak chlapovi ked povies troska to zabolis tak si predstavim ze jak ked ta ockuju no vtedy jak to tam jebla tak zrazu z tej milej sestricky bola fuuuu ani tie najhorsie vulgarizmy by ju nevedeli pomenovat.ale strcila mi tam tie tri palicky za sebou a zijem som tu.a to palenie pri moceni potom .treba sa do toho bezhlavo pustit nech je to rychlo prec je to lepsie ako po kvapkach da sa to vydrzat drzim vsetkym palce

dalsi poradca

Bol som na vyter, najprv tensia tycinka hlbsie a casovo dlhsie trvajuce - cca 20 sekund, potom druha tycinka, hrubsia no nie az tak hlboko a casovo kratsie - cca 6 sekund.
Zatal som zuby, paste, a islo to celkom ok, taky zvlastny pocit, ze do vas nieco vchadza prave tam.
Horsie je to potom, cca 30 hodin potom je mocenie skor mucenie, ale treba pri tom mysliet na to, ze to rychlo prejde a bude to ok.
Vela sily prajem!

anonym111

U mě je snad už po všem. Vyšetření prostě nepatří k těm nejpříjemnějším, ale je to pro vaše zdraví. Pokud máte přijít x hodin nevymočení, asi bude nejlepší večer moc nepít a jít spát, aby vás to nelákalo.

První močení po cca 6 hodinách od výtěru bylo peklo, člověk se potřebuje vyprázdnit, už ho bolí všechno z toho zadržování, ale ono to ani ven moc nejde. Pak se mi to na pár hodin zastavilo a teď po cca 10 hodinách to šlo krásně, mírné řezání cítit bylo, ale nedá se to srovnat s tím předchozím.

Chlapi, nebojte se. Zdraví máme jenom jedno, tu chvíli diskomfortu vydrží každý z nás, vždyť ženské prožívají podobné chuťovky mnohem častěji.

Sari0

Tak pridam sa aj ja .... trosku to bolo neprijemne ale nic bolestive a pri moceni som vobec nic necitil ziadne palenie a tak ...spokojnost

anonym111

Mám to za sebou a samotný výtěr se vydržet dal. Ostatně, je málo věcí, které se vydržet nedají... Ale už 12 hodin jsem nebyl na záchodě, 6 hodin před odběrem jsem nemohl a teď taky nemůžu, protože to hrozně pálí a řeže.

Vůbec nevím, co mám dělat. Nechci, aby mi praskl močový měchýř, ale na záchodě ze sebe vypravím maximálně pár kapek a konec, jak to bolí.

Sari0

Ja idem tiez zajtra a tiez som cital :D a umna najhorsia vec ked aom bol na obriezke a zacali rezat do neumrtveneho :D to bola bolest ludia :) zajtra napisem pocity nepocitam s takou bolestou velkou ako pri curani