otrasne prsia

kaciatko7

ja si to teda vobec nemyslim, ze by silikony boli nieco krasne. a najhorsie, ked si ich da urobit nejaka stihlucka baba. keby aspon nejake primerane postave, ale doslova melony...vsak to je odpudzujuce. vsak ale kto nema v hlave, musi uputat aspon nejakymi naraznikmi. podla mna, kazdy ma byt spokojny s tym co ma, my chlapov tiez neposudzuje podla centimetrov (teda aspon ja)
plus to zdravotne riziko, neviem, ja by som sa bala podstupit nieco take. komu sa nepacim, nech sa nediva, neviem preco by som mala robit aj nemozne, len aby okolie bolo spokojne. Adam, mas pravdu, najdolezitejsie je sebavedomie, nic ine.

kaciatko7

inac, je to naozaj na zamyslenie, kedysi neboli v mode plasticke operacie a zeny sa chlapom pacili aj tak. chude, tucne, vysoke, male, ci s prsami ci bez, kazda je niecim zaujimava....podla mna to nie je ani tak o sumernosti a rozmeroch, ale o vyzarovani. ani nas neocari kazdy krasavec, pokial ma v hlave vymetene.
najhorsie su na tom mladucke dievcata, ktore este nemaju na svet svoj vlastny vyzor, tie su najviac ovplyvnitelne od roznych platkov a nezmyselnych meradiel krasy. ja som konecne po rokoch so sebou spokojna a pacim sa sama sebe, asi to ide vekom :)

AdamKrt

Zaujimalo by ma, preco si zeny myslia, ze umele prsia su pekne. VED JE TO HNUS. Uplne vidno ten vankus, ze to je ako obratena miska od salatu. Je to uplne neprirodzene. Naviac vidno jazvy, nemozno sa s nimi tak hrat ako s ozajstnymi, mozu sa pohnut, mozu byt zdravotne komplikacie.

Este par desatroci a miesto zien tu budu kyberneticke robotky, kde bude umele vsetko...

A pritom staci zenam tak malo: SEBAVEDOMIE...

kaciatko7

a okrem toho, ked vojdem do obchodu, tak tam na mna kukaju v podstate len push-up-ky...no ale, ja na ne nedam dopustit, robia pekne prsia, zakryju nedostatky a urcite prispievaju aj k pevnosti. aj ked trosku prsnej gymnastiky nie je nikdy na skodu :) a za ten pocit krasnych a pevnych prs a pekneho dekoltu to urcite stoji.
hej, hej, chlapi odsudzuju zeny, ze nie su prirodzene, ze sa snazia byt viac dokonalymi, ale kazdy z nich sa rad pozrie za prsnatou kockou a vtedy sa nezamysla, ci je to prave alebo len efekt podprsenky.
inac, by ma zaujimalo, kolko takych chlapov si uz zakupilo tie podporne trenirky...a dnes vonku kolko takych peknych prdeliek som stretla, no dufam, ze boli prave :)))

jajka001_

hej, to tá reklama a showbiz...myslite ze je to fer voci babam, ktore maju od prirody pekne prsia, ze teraz si ich hociktora kupi, hoci umele? podla mna nie. lebo kazda z nas ma nieco pekne, a tie rozdiely, to je to co nas robi vynimocne. pekne nohy si nekupis, pekny chrbat, pekny pohlad v ociach...plastika prs nas degradovala na kusy masa,upravitelne do podoby po akej tuzi nas vysnivany. miesto toho aby sme nasli kym sme a vazili si same seba, upravujeme sa do podoby Barbie, ktora je asi taka skutočná ako E.T.

alzbee

No ale ved uz vymysleli aj boxerky pre chlapov, ktore im vytvarauju zadok a zvacsia predok...tak ktovie, kolki ich uz maju zaobstarane :D :D
A inak co sa tyka tych podprseniek, tak kedysi som nosila uplne obycajne, take latkove presne kvoli tomuto dovodu, ze som nechcela byt tym, kym nie som-mat vacsie prsia, nez v skutocnosti..ale potom som pochopila, ze som bola riadne sprosta, pretoze take latkove podprdy vobec nie su pre prsia dobre. Prsia maju byt podoprete presne preto, aby sa nevytahali...takze nie je to len kvoli tomu, aby vyzerali vacsie, ale preto, aby boli v pohodli:))

kaciatko7

Chlapi, radsej nas uchrante toho sklamania, pls :)))))
inac, zaujimave, ako sa tie nase pohlavia stale trapia nad nejakymi rozmermi, ako keby centimetre rozhodovali, ci nas bude mat niekto rad alebo ci sa budeme okoliu pacit....to je ten vplyv reklam a rozneho bulvaru, tlacia nam do hlav, ze ked nebudeme vyzerat ako standard, hned sme na houby. a pritom kazdy clovek je jedinecny...vsak keby sme vsetci vyzerali na jedno kopyto, zivot by bol poriadne nudny.

AdamKrt

Pushupka, ci silikony, to je podraz na muzov. Si zoberte, ze by taky chlap si daval push upku v trenkach... Ake by bolo sklamanie pri odhaleni :-)))

kaciatko7

ta hnusna gravitacia...tiez ju nemam moc v laske :)))
skoda, ze fyzikalne zakony platia aj na prsia :(
ale chcem sa tymto podakovat, ze vyskumnici vynasli super vynalez push-up-ku :)))