chut do jedla

Príspevok v téme: chut do jedla
Mastodont

Zdravim chcel by som od niekoho z vas rai ohladom jednej veci... Kamarat bol u svojej deckej lekarky od ktorej si vypital recept na neake tabletky na chut do jedla. pravidelne cvici a chce pribrat a o to iste mam zaujem aj ja. Dalsi kamarat mi hovoril ze sa da vypitat aj recept na neaky proteinove mlieka. Chcel by som sa od vas poradit co mam povedat lekarke ak chcem recept na obe veci (chut do jedla a mliecka). Osobone to chcem brat preto aby som viac jedol a chcel by som aj pribrat neaku hmotu spolu s cvicenim. Mam lekarke povedat pravdu aby mi na to dala recept? poradte mi neak.
Dakujem

Kaminek

Moj dedko tie mlieka pil ked mu vybrali žaludok.. a píše tam že to je pre tých chorých na druhej strane obalu... taže tak.. ale ved, tvoja vec :))

jozo....

berte bekomplex vzdy po nom budete hladny cize aj budete vela jest a aje to aj vitaminn a aj proti komarom posoby

odpovedam

moj brat takisto posiloval a pil tie mliecka a naozaj pribral. Recept na tie mliecka ziskal od kamosa, ktoreho mama bola lekarka. Cize ak mas znamost, skus si to vybavit, no asi by sa to robit nemalo. Uvaz.

odpovedam

tie mlieka predpisuju anorektickam a ludom, ktori su tazko chori a nemozu normalne prijimat potravu (moja babka to pila, ked mala rakovinu zaludka). Takze neviem, co mas povedat. A tie tabletky si myslim, ze nejake budu aj na volny predaj v lekarni. Ale ved vyskusaj no, povedz, ze malo papas :-)))