stres, uzkost, busenie - produkty

Príspevok v téme: stres, uzkost, busenie - produkty
žužu123

zazivam dost stresove obdobie, velmi casto mi busi srdce. obcas ma chyti akoby panicky zachvat, ale ten si privolavam sama nahromadenym stresom, ktory neviem uniest. zajtra idem do lekarne a skusim uzivat nieco prirodne. prosim, co by ste mi odporucili? skusala som Anxiolan - nezabral, sedatix PC - nezabral. co prirodne je dobre na stres, uzkost, busenie srdca? co tak Jamieson Stressease? prosim, poradte, dakujem. PS: bola som aj u psychologicky, mam lexaurin, parkrat som ho uzila, ale uz nechcem taketo lieky, chcem nieco prirodne, ale zaroven co mi pomoze proti nervozite, strese, aby ma to ukludnilo. vdaka!

Elit

Pozor na byliny aj oni maju neziaduce ucinky!!!!! Niekedy velmi neprijemne a dlhodobe. Netreba ich miesat to dokaze iba odbornik. Lubovnik bodkovany uz zapricinil vela problemov hlavne pri kombinacii s chem. liekmi. Dokonca sposobuje ser. syndrom. Harmancek je znamy tym ze vyvolava alergie ....

coocakavat

ten PERSEN co je tu uz spominany poznam tiez, je to fakt cisto prirodne, co ma vsak prekvapilo, je to, ze sa to berie na spanie, aspon teda mne to tak lekari odporucili a skutocne po tom zvyknem zaspat o hodinu ako si dam

ivana4837

prečítaj si tému Deprim a Anxiolan...tam sa dočítaš,že niekomu zabral Deprim a nezabral Anxiolan a naopak.No pri vážnych stavoch to vraj nezaberá,ale je to prírodné a za vyskúšanie nič nedáš,výsledky pri braní Deprimu sa dostavujú cca.po dvoch týždňoch pravidelného užívania 3x za deň.

rolandik

Ja by som Vám odporúčal PERSEN tbl.-ky,je tam 40 kusov,a PERSEN FORTE,tobolky,20 ks.
Sú to lieky s liečyvých rastlýn.Bezpečné,bez vedľajšých účinkov.
Tabletky sa berú po dvoch,tri krát denne.Tobolky (sú silňejšie),sa berú ťiež tri krát denne,po jednom.Sú to lieky na úzkosti(anxieta),aj na búšenie srdca(palpitácia),a majú aj upokojujúcí účinok.Skúste to.Držým Vám palce.R.

ivana4837

ahoj,

Deprim si skúšala,ale ten sa smie užívať až 2týždne po vysadení AD,a ten prípravok
Jamienson Stressease odporúčam k tomu Deprimu(poraď sa ešte pre istotu v lekárni,mali by ti to potvrdiť),nájdi si info cez google o lieku Deprim je na prírodnej báze.