Stretko

Príspevok v téme: Stretko
lizzie

Chcela by som osobne spoznať jedného chalana, s ktorým chatujem už pol roka. Problém je v tom, že je hanblivý. Teda aspoň píše, že musí najskôr nazbierať odvahu, ale stretnutie nevylučuje. Nestretávam sa takto s cudzími ľuďmi, ale tohto by som chcela spoznať aj v skutočnosti. Samozrejme ako kamaráta. Neviem však ako naňho. Mali ste niekto podobnú skúsenosť a ako ste sa zachovali? Čakali ste, dokiaľ ten druhý sám nenavrhol stretnutie? Ďakujem za Vaše odpovede.

lizzie

sway,

už som mu navrhla, že sa chcem s ním stretnúť a nie len raz.. píše, že má komplexy zo seba, už sa sklamal vo vzťahoch, lenže ja po ňom nechcem vzťah, ja s ní nechcem mať svadbu, chcem ho stretnúť a byť s ním kamoška aj v skutočnosti..
Fotku mi neposlal, zo začiatku som si foto nepýtala, lebo myslím, že vzhľad nie je dôležitý, ak chcete len pokecať, no po čase som aj bola zvedavá, ale fotku mi neposlal, keď som mu napísala, že by som rada videla, ako vyzerá..
Priznám sa, že som navrhla stretko, že sa chcem s ním stretnúť na tom mieste v tú hodinu, bo on by sa k tomu asi nikdy nedostal. Povedala som, že ho tam budem čakať, že nech určite príde. Súhlasil. Lenže neprišiel, čakala som ho tam hodinu a nič. Viete si predstaviť, ako som sa asi cítila. Napriek takému poníženiu ho chcem ešte stretnúť, nedokážem sa hnevať dlho, čo je vlastne môj problém, lebo to ľudia z neužijú. Chvíľu sme si kvôli tomu nepísali. Potom keď som mu napísala medzi rečou, že ak nemá záujem stretať, sa nemusíme. Lenže napísal, že nikto tu nevraví, že nemá záujem. Lenže prečo potom neprišiel? Vraj prišiel neskoro domov, pracuje, nemá pevnú pracovnú dobu, ale potom nemal mi dávať nádej, že niekam príde,ak by to nestihol nie? Nenútim ľudí k niečomu, čo nechcú, ale v tomto prípade som to chcela skúsiť tak, že určím deň a miesto a nech príde. A pýtala som sa ho, či sa so mnou chce stretnúť, lenže vraj nemá dosť odvahy,ale že ju zbiera. Len ako dlho to zbieranie bude trvať, netuším.
Neviem, či to potom má zmysel. Možno budete vravieť, že som hlúpa a naivná, keď po tomto sa s ním chcem stále stretnúť. Verte mi však, že už ma to prestáva baviť stále na niečo čakať.
Takže buď má naozaj nejaké komplexy zo seba, z toho, ako vyzerá a tak, a preto sa bojí stretnúť, alebo mi len klame, nemyslí to vážne a nemá to zmysel.

usiko

lizzie,
no, ja som sa spoznala s priatelom cez net, najprv sme si volali, a potom sme sa stretli. navrhni mu napriklad cukraren, a hlavne ty od toho necakaj nic, aby si popripade nebola sklamana, a tym padom aj budes uvolnena....

sway

A ty si mu uz stretnutie skusila navrhnut?Ved mu pis,ze by si ho rada pozvala na zmrzku alebo,ci by nesiel do kina,ked je taky filn,ktory vies,ze ma rad..Ak je len hanblivy,tak to spolu komunikaciou prekonate..Ak ta vsak v niecom oklamal,napr.poslal cudziu fotku,pridal si par rockov navyse atd,tak ho na to stretko nedostanes:-)