Závislosť.... na balzame

Lesna_vila

Tiez som na nom zavisla, inak ma to vôbec neobtazuje, len ked si ho zabudnem, tak je kriiiza ako fras :)
Inak, ked uz mame tuto temu, tak by bolo fajn spravit aj nejake recenzie, nech viem, ktory si mam kupit najblizsie..... mne vyhovuje bioderma a z tych lacnejsich garnier - cerveny a zlty a tiez neutrogena :)

Tina Ina

Aj ja som zavisla na balzamoch. A pritom mam super pery, vlacne. Ale ked pridem do drogerie, zamierim do casti s balzammy. Vidim vsetky tie farby a krasne balenia ktore slubuju zazraky. Zaplatim pri pokladni a zrazu je to moje. Otvorim a ovoniam povacsine krasnu vonu a vidim lahodnu farbu. Pery mi to vyzivuje...mam 14 balzamov. (5 takych mikro v jednom baleni.) A som rada. Hned teraz si idem nejaky natriet.
A naj je jeleni loj!!! Ten si kupte.

Jane74

ja mam ten istý problém len + moje hrdielko neznesie parfumovane mastičky... :D sranda pretože mi vyhovuje iba neutrogena a od oriflame hojivy zazrak :)

hmmmmmmmmmmm

pery su suchsie vacsiou v zime a pocas leta.natierat si je ich potrebne ak su suchsie.takze nejde o ziadnu zavislot,len to netreba prehanat s mnozstvom-jedna tycinka za 2-3 dni je ozaj velka spotreba..treba si uvedomit,ze ad jedna nie su lacne a ad dvaobsahuju rozne konzervanty a chemikalie, takze asi by som si vybrala take najprirodnejsie.i ked-nie kazdy balzam nam vyhovuje.co sa tyka suchych pier, ak ich mame suche, urcite si ich neolizujte aby ste si ich zvlcili, to ich este viac vysusi v konecnom dosledku..a nezabudajme na dolezitost pitneho rezimu!

danielaaa

ja som zavislacka uz 9 rokov :) vzdy iny druh, teraz je to uz lepsie proste pery si natriem a vydrzim aj 3 hodky, ale niekedy mi 1 tycinka labelo vydrzala 2-3 dni

ria11111111

som zavislá už asi 5 rokov na balzame hlavne značka labello.. pre mna to nie je nepríjemné ale moj priatel na to veľmi nadava :D nerobim s tym nič lebo pery sú dôležitejšie :D