análny sex

gomez

súhlas caruso. Pokiaľ to naozaj nechceš tak skús rozbehnúť rozhovor na tému: prečo teda neobtrtkáva svojich kamarátov, veď aj oni majú taký istý kakáč ako ty. Mala by ho prejsť chuť.

caruso

V sexe je vsetko dovolene, ak to vyhovuje obom partnerom.Analny sex tiez musia chciet obaja partneri. Samozrejme, ze je tu otazka hygieny, analne bakterie. Konecnik nie je kopulacny organ, je urceny iba na vyprazdnovanie. Staci sa podivat, ako vypada analny zvierac po pravidelnom analnom sexe, zena ma problemy s hemoroidmy.A pre vacsinu zien je to viac neprijemny zazitok, ako prijemny. Partner by myl dbat hlavne, aby mala zena orgazmus pri vaginalnom styku, aby bol prijemny sex pre oboch. Ovsem proti gustu ziaden disputat. Navrhnite partnerovi, ze najprv odskusate analny sex s poriadnym vibratorom v jeho analnom otvore. Aby mal predstavu, o com je analny sex pre zenu.Mozno, ze potom ho chut prejde.

zabka

myslim, ze zdravotne problemi by z toho byt nemali,ved kolko ludi to v poho robi..len zevraj to zo zaciatku dost bli a nevyhnutny je lubrikacny..inak mne sa do toho tiez moc nece..

janullka

noo....tak ja maam podobny probleeem.... akuraat cera sa ma mooj macko opyytal aky mam nazor na analny sex.... on povedal, ze by to cel vyskuuusat ale mne sa to akosi nepozdaava...tiez sa bojiim, ze by som z toho mohla mat nejake probleemy(zdravotne....mysliim)....pls poradte...