Antkoncepcia - súrne poraďte!!!!!

Príspevok v téme: Antkoncepcia - súrne poraďte!!!!!
maťulka

Ahoj, chcela by som začať s ATK, akurát chcem niečo, čo nebude vidieť a tiež aby som sa o to nemusela starať.
Počula som o krúžku, ale ako budem vedieť, či som si to dala správne? a čo tá injekcia na 3 mesiace? ešte stále nie je dostupná? poraďte prosím!!!! nechcem tabletky ani náplate!!! prosím poraďte.

Katynka

Nic v zlom,ale sam si za to moze. Je to hlupost a hlavne v dnesnej dobe, ked tych chorob je tolko! A podla mna ma iba jednu jedinu moznost - ist k lekarovi! Aby to potom nepreslo do ineho stadia uz a nenakazil aj priatelku, ci ostatnych "kolegov"

linda38

...moj kamarat sa mi zdoveril ze sem-tam absolvuje so svojou partnerkou swinger privat party kde sa obvykle stane ze si vymenia sex.partnera.nezabudol podotknut ze pouziva prezervativy.pred par dnami si vraj nasiel popraskanu kozu na penise a ze ho to niekedy trochu svrbi.pouzival nejaku masticku a povedal ze to pomaha...no vizualne sa to vraj tak nejavi.co je teda asi horsie...priznal sa ze mal pohlavny styk so zenou ktora par krat striedala pohlavny a analny styk a on po tejto ,,hre,, pri pohl.styku nepouzil prezervativ.k lekarovy sa hanbi a s partnerkou sa o tom zatial rozpravat nechce...necudujem sa...vec neprijemna. ja mam obavu ze by mohol ,,nakupit,, nejaku infekciu nehovoriac teda o pohl.chorobe. viete mu poradit co dalej s jeho problemom? ...aj ked s jeho sposobom zivota nesuhlasim...nesudim ho.je to dobry priatel a rada by som mu pomoct aspon nejakou radou. dakujem linda