Názor na oral/neoral..

liliiii

neviem, ja som este taketo nazory z ust chalana nepocula. bola som presvedcena, ze chalani zboznuju oral tak ako my baby a ze si ho riadne uzivaju so vsetkym co k tomu patri :)moj priatel ho strasne zboznuje, velmi sa mu to paci - rozne techniky, proste nedame na oral dopustit :P

mamkaPostkov

Moj priatel sa mi zase nechce urobit do ust :-(... pritom mne sa to nehnusi a povedala som mu,ze to prenho rada stravim .. Je vobec mozne aby sa to chlapovi nepacilo ????? vravi,ze je to hnus a ze to odomna nechce.

ojka

papoušek
Vsak skus si s ním o tom ešte pohovoriť, ale nikdy nikoho do ničoho nenúť, lebo by to nemuselo dopadnuť najlepšie,radšej rešpektuj, čo ti hovoril, ved ked raz zmení nazor, určite ti da podla mna vediet (:

AdamKrt

Vsak ho nutit nemusis. Ak to chces vsak urobit, tak mu mozes povedat, ze Ty sa vobec necitis ponizena, ze je to prirodzene a ze mu to urobis a urobila by si mu to rada. Ze Ta potesi, ked uvidis, ako mu to dobre bude robit.

Inak problem normalne pomilovat Ta nema ?

papoušek

No každopádne ho nútiť nejdem..raz som mu to začala robiť a videla som, že je v extáze, ale po chvíli sa uvedomil a ma odtiahol, že: ja toto od teba nechcem..že cíti akoby ma ponižoval..no čudné

AdamKrt

Tak mu povedz, ze to je Tvoja vec a ci to neni ponizujuce aj naopak ? Ak sa mu to nepaci, nech povie rovno, ale toto je vyhovorka.

Alebo ci nema iny problem. Ze by sa mu hnusila predstava, ze sa jeho penisu budes dotykat ustami a on Ta bude musiet neskor bozkavat. Mozno sa mu to preto hnusi.