RAKOVINA PROSIM POMOC!!!

RNG

Cysty, ak je to cysta, sa casto vytvaraju pri nedostatku jodu. Odporucena denna davka nezodpoveda skutocnej potrebe tela. Podla najnovsich vyskumov viacero lekarov je toho nazoru, ze je treba viac jodu pre telo, ako v nasej strave dostavame. V Japonsku, kde konzumuju rozne morske buriny plne jodu maju statisticky priemernu denne davku az 12.5 mg, co je vyse 100 nasobok toho, co dostanu ludia vo vnutrozemi a inde. A cysty su tam vzacne, tak isto rakovina prs, ktora sa z cyst moze vyvinut.
Ja beriem extra jod tak ze si natieram niekolko kvapiek jodovej tinktury pod pazuchu(1 kvapka je 2.5 miligramu jodu a KJ), flak zmizne do 1/2 dna a tak si davam transdermalne jod lacne. Ak ma telo dost, flak sa udrzi viac dni.

kiri

....mne sa raz to iste, co mas Ty spravilo na prsniku a vkuse som si to chytala, az som mala pocit, ze sa to zväcsuje a nakoniec to bola iba akasi blba zdurenina, ktora mi od toho neustaleho chytania opuchla a ked mi doktor povedal, ze tam nic nemam, prestala som si to chytat a ono to do par dni zmizlo. Ale kazdopadne, chod k lekarovi, na fóre Ti nikto neporadi, pokial nema rengenove oci....

pau

ja som si tieš našla hrčku bola som na sono a povedali mi že to je tukové ak chcem môžem si to dať vybrať no sestru mám zdravotáčku a ona mi povedala že nemám ísť a teraz sa mi vedla spravila druhá hrčka tak som zvedavá čo mi povedia teraz ale neako sa nebojím že to bude rakovina. Ale už sa stali aj také prípady že keď si dáš zobrať vzorku z tukovej hrčky poruší sa ti jej vrchný obal a môže s toho vzniknúť nádor tak naviem ani ja čo mám robiť.

14 rocni s mäkkym y

ja mam to iste... mozno sme tehotni a a uz sa nam tam zacina tvorit mlieko!!!
:D :D :D
ale ne! aj ja by som chcel vediet co je to... mozno pre to ze sme v puberte!

new

Ani mne sa to neformovalo, malo to tvar lieskového orieška. Tuková hrčka nie je želatina, aby sa ti formovala pod prstami. NEČAKAJ a ešte dnes NAVŠTIV LEKARA.