Vysoky krvny tlak

Príspevok v téme: Vysoky krvny tlak
jasomja

Mam vysoky krvny tlak kvoli nadvahe, respektive som sa na neho liecila ale vysadila som lieky (sama), schudla som 12 kg, stravujem sa zdravo, vela sa hybem, tlak mavam cez den uplne v poriadku napr. dnes 121/78. pride vecer a tlak mi rapidne stupa hore, teraz som si namerala 151/104. pricom prve tri mesiace po vysadeni liekov som ziadne problemy nemala. cim to je ze mi stale vecer stupa tlak? myslite ze potrebujem lieky?

petronelkaa21

mne na znizenie pomaha prasok yacon, uzivam ho dlhodobo ale zabera, je to cisto prirodny produkt, lepsie ako v kuse lieky uzivat a ked ich vysadis problem je spat

adicka

Výborne na TK.Mám to odskúšané..jediná vec,kt.mi pomohla znížiť a ustáliť tlak.POTREBNÉ PRÍSADY

5 ks celý citrón * 30 strúčikov cesnaku * 1 l vody *

POSTUP PRÍPRAVY

Citróny umyjeme v horúcej vode, nakrájame na malé kúsky. Cesnak očistíme,nakrájame na polovičky. Všetko spolu zmixujeme na kašu. Vylejeme do vody a necháme prejsť varom. Hneď odstavíme. Precedíme cez sitko a nalejeme do flaše. Skladujeme na chladnom mieste, najlepšie v chladničke.
Pijeme denne 2 cl pred jedlom / t.j. štamprlík /. Buď ráno pred rańajkami alebo pred obedom.

Túto lacnú a neškodnú liečivú kúru by mal človek opakovať každý rok. Zápach a cesnakovú vôňu vôbec necítiť. Účinok citrónu s cesnakom sa prejaví naplno.

Odstraňuje vápnik a tuk usadený v tele a v cievach. Posilňuje srdce, upravuje tlak. Po 3 týždňoch pitia pocítite v tele príjemné omladenie. Zvápenatenie a vedľajšie príznaky,ako je zhoršené videnie alebo sluchové potiaže sa postupne zmenšujú a odchádzajú. Po 3 týždňoch kúry by mal človek kúru na 8 dní vynechať a potom opäť 3 týždne pokračovať. Potom sa dostaví prenikavý úspech.

Človek môže zase dobre spať a nemusí v noci pobehovať. Vápnik sa rozpustil. Užíva sa aj ako prevencia proti rakovine štítnej žlazy. Výsledky sú vynikajúce. Jedna pani sa vyhla operácii srdca, pretože tuk a vápnik v cievach sa po kúre rozpustil. Taktiež sa liek osvedčil pri vypadávaní zubov - paradentóze.

RNG

Stres zvysuje znacne tlak, pozri cez Google.sk pod rmg stres.
Znizovanie tlaku sa da dosiahnut rozsirovanim ciev hlohom/hawthorne, 2-3 gramy vytazku,
tiez cistenim ciev lecitinom(1 lyzica raz az 2 x za tyzden)
roznymi antioxidantami ako vinpocetine huperzine A , a ginkolidy, su na to hotove zmesy
a samozrejme riedenim krvi nattokinazou, ktora zaroven odstranuje zrazeniny ako fibriny a tromby, ale bez nebezpecia krvacavosti, co maju chemicke lieky na riedenie krvi.
Odporucam pouzivat sol , kde polovica je morska nerafinovana a polovica je KCl, lebo mame prebytok Na a nedostatok K, co casto vplyva na krvny tlak(zvysuje) a na energiu(znizuje).

cezar

Dobry den prajem ,zaujal ma vas clanok na liecbu vzsokeho tlaku ,mohli by ste mi viacej kolo toho popvedat,s pozdravom Bella

štefan

Doporučil by som cesnakový koncentrat na zníženie tlaku a prečictenie ciev,pre abstinenta výluh z koreňa lopúcha na zníženie tlaku.

neonin

Zdravím vás, krvný tlak, hypertenzia sa dá veľmi ľahko vyliečiť, no ak sa liečite liekmi niekoľko rokov, sa neliečite určite ale spôsobujete si ešte vačšie trable. Je potrebne pomoc srdcu, precistit cievy, a odporucal by som kalcium prírodné nie chcemicke, tie sa ukladanu na snenach ciev, a sa upchavaju - aj s iným som sa stretol. Ak by ste chceli pomoct, napiste mi rád vam poradim.

znížiť chcem

Má niekto podobné skusenosti ako ja?Nikdy som sa neliečila na krvný tlak,ked mi merali u lekára tak bol v pohode.Za posledný čas som zistila,spodný sa mi vystupi hore.Napr.dneska som pozerala telku,zo zvedavosti som to odmerala a mala som 116/92,125/95,112/85,takže stále ten spodný sa pohybujemedzi 85 aj 95.od čoho to môže byť?