Pasový opar na tvári

Príspevok v téme: Pasový opar na tvári
danterka

ahojte,
som v 7tt a mam herpes zoster na tvari, taha sa od brady k uchu, chytene su aj uzliny, prenikol do tkaniva.
dostala som len gafrovu masticku.

neviete mi poradit nejaky bylinkovy liek, caj, obklady, ako sa toho co najrychlejsie a co najsetrnejsie (s ohladom na embryo) zbavit?
ziadny herpes som nikdy este nemala.

RNG

Znova zdoraznuje kazdemu, v dnesnych tichych viralnych epidemiach a coraz vacsiemu mnozstvu virusov, ktore nam po nich zostavaju v tele a len tak cihaju na oslabenie, aby sa mohli premnozit a sposobit skody, odporucam kazdemu si zvysovat viralnu imunitu a necakat, az mu rozne virusy poskodia telo.Ako na to pozri cez Google.sk pod rng herpes, kde som uvidol hromadu roznych antiviralnych, z ktorych odporucam brat viacero a obmienat cely zivot. Inac kto len vyckava a nekona sa docka, na svoju vlastnu skodu.
Virusy su zodpovedne nielen za "chyby krasy" ako opary, ale aj za nicenie traviaceho systemu, za zapaly mozgovych blan, za mnohe rakoviny a vedu az k smrtiam.Takze ich prosim nepodcenujte, co casto lekari robia, lebo maju na ne obmedzene a casto velmi skodlive lieku, ktore sa boja aj pouzit a casto virusy telo vybojuje samo bez "pomoci" lekarov, tak to pochopitelne podcenuju a spoliehaju sa na to. To je ale zly pristup, kedze sa telu da podstatne pomoct roznymi, aj uvedenymi doplnkami.

Bencsik

Dobry.den
Neviem co mam na tvari ako to nazvat.?
Cervene vyrazky hnisavymi pluzgieramy a strasne to svrby a supe sa .
Vedel by mi niekto poradit ze co to je a ako to liecit?

zuzlko

podľa mna je nezodpovedné takéto riešenie a ešte v tehotnosi. ide o silne oslabenú imunitu a energetickú vyčerpanosť, situaciu by bolo potrebné riešiť širšie, určite nestačí len natieranie, mňa osobne stál herpes malom život. Ja by som odporučila Herpík, dostať ho v niektorých lekárňach, alebo priamo klikni Herpík. k tomu by som doporučila Baktevir alebo Vironal to sú bylinné preparáty, ktoré sa môžu užívať v tehotenstve a pôsobia aj na vírusy, posilujú imunitu. okrem toho dostatok tekutín bez umelých farbív a sladidiel , pravidelná strava z dostatkom zeleniny a ovocia, pravidelné vyprázdňovanie a predovšetkým čo najmenej stresu aj tkz. energetického to znamená odložiť z priestoru spálne zrkadlá, telku. počítač, telefon. spať v smere hlava sever alebo východ

RNG

Herpesy a hromadu inych virusov, co nosime cely cas v tele treba potlacit zvysenim viralnej imunity celkove; nie zvrchu nastickovat, ale predist ich premnozeniu. Mnohe sa zjavia nielen na kozi, ale aj na nervovych obaloch, vnutri tela na roznych vystelkoch a membranach, slachach, klboch, dokonca aj na mozgu, kde vytvaraju rozne lezie.
VBZV, herpoews vcirusa co sposobuje pasovy herpes u srarsich, ovcie kiahne u deti je obzvlast nebezpecny pre starsich a ludi s nizkou viralnou imunitou, moze napadnut nervy, chrbticu, oci a podobne, a pre starsich ludi dokonca sposobit aj smrt.
P{oznam zopar ludi, starsich, co boloi tymto virusom(varicella zostrix) velmi silne poskodeni, za par tyzdnov sa zmenili zo starsich zdravych ludi na doslova trosky.

huráá

tento prispevok vkladam v nadeji že niekomu pomôže moje zistenie ,po troch rokoch čo sa mi pravidelne objavuje pasovy opar na tvari (pri oslabeni imuniti a nervov )som konečne zistila čo mi pomaha . Dezinfekvcia obycajnou alpou , 2-3x denne b-komplex forte a nanasanie Betaglukan gel od fimy Natures . Mimochodom ten gel bola čista nahoda nakolko som nič ine po ruke nemala tak som si povedala že skusim ved horšie to hadam nebude . :) a ono to zafungovalo do dvoch dni !! Vyskusala som aj všetky maste od doktorov (kortiko-dačo)ale to len mokvalo a veselo sa sirilo par dni . Takže vyskusajte a ked zaberie tak ako mne budem rada že tento prispevok nebol zbytočny

Peto T

karioll: Presnejsie povedane, konvencna medicina sa tvari, ze virusove ochorenia sa nedaju liecit.

Pravdou je, ze sa liecit daju, dokonca velmi rychlo, ale "iba experimentalne", pretoze o ucinnu a lacnu liecbu nie je ziadny oficialny zaujem, hoci je odskusana lekarmi uz vyse 60 rokov. rizikaockovania.sk