Teória vzťahov

Petuska B

Nesúhlasím ani s jedným príspevkom :-) Ale každý z vás má v niečom pravdu. Po rozchode si treba nechať istý čas sám pre seba, pretože inak meníte závislosť z jedného partnera na druhého. Síce je pravda, že klin sa klinom vybíja, ale tomu druhému klinu môžte dosť ublížiť. Pretože ho iba použijete. Nič viac, nič menej. Je rozdiel - hľadať a byť otvorený možnostiam. Teória je taká, že si treba nechať istý čas pre seba, venovať sa sám sebe, možno to trošku rozobrať prečo daný vzťah skončil, poučiť sa, aby som v ďalšom vzťahu bola o niečo múdrejšia a neopakovala tie isté chyby a potom ísť medzi ľudí, do spoločnosti, ale nehľadať intenzívne, opýtajte sa mužov, nie je nič hnusnejšie ako žena, ktorá očividne hľadá chlapa a doslova sa predkladá ako rohožka. Ale som otvorená, ak ma nejaký chlap osloví, tak sa s ním budem baviť, bez toho aby som ho okamžite považovala za potenciálneho partnera či nebodaj hneď otca mojich detí :-) a uvidím čo sa z toho vyvinie. Možno nič, možno pekné priateľstvo a možno vážny vzťah. No, každý vieme, že teória je jedna vec a prax druhá :-) V živote nič nejde presne podľa príručky a každý je individuálny. Základným pravidlom by asi malo byť, do ničoho sa nenútiť a robiť iba to čo chcem a to čo mi je príjemné, potom nemôžte nič pokaziť.

jajka001_

suhlasim s oboma prispevkami
ak si tesne po rozchode, nehladaj hned noveho, venuj sa viac sebe, najdi sa, svoju spokojnosť, ak najdes spokojnost, laska si najde teba :)

ShaulaThalit

Je jasne, ze ak po rozchode budes stale doma zavreta, tak si partnera nenajdes sposobom, ze ti zazvoni domov... ale najdes ho v spolocnosti, vonku, hocikde, laska si ta najde nech si kdekolvek.... len jej musis dat sancu.

ramirka

ked niekto cielene a intenzivne hlada just nenajde...a ked sa na to "vybodne" tak potom to pride z cista jasna, lebo sa na to neupina..