Zmena studijneho programu na vysokej skole

ojka

ahoj Katie kat, jasné, že sa dá, teraz sa na druhý stupeň VŠ študia už takmer všade robia prijímačky, takže to je jedno z akej školy tam človek ide, ide o to, že ich musí len urobiť (:

Katie kat

ahoojtee,,, dá sa po treťom ročníku,,, teda po ukončení bakalára uplne zmeniť škola?? ale nie tak že by som začala od prvého ročníka,, ale pokračovana štvrtým a piatym??

tekvicka_

tak do tretiaku to urcite stihas lebo to bude zrejme len niekolko predmetov, a okrem toho myslim ze postup je ako pri prenasani predmetov teda ze z prvaku si mozes preniest iba do druhaku cize tie z prvaku, ktore budes potrebovat dorobit si musis dorobit v druhaku, prinajhorsom ak by to bolo na teba vela tak nieco z druhaku zas prenesies do tretiaku...dufam ze som ta moc nezamotala, ked si to vopred premyslis a pozistujem takto urcite nebude robit problem

Monika123

Dakujem moc, ze sa mi snazite pomoct..ked ja sa hlavne bojim, ze nestihnem spravit vsetky zameskane predmety do statnic..

Ovecka, na aku skolu chodis?

tekvicka_

jasne asi zalezi od konkretnej skoly, ale napr. u nas mame povinne predmety tie boli na bakalarskom studiu rovnake pre vsetky odbory, potom povinne volitelne - tie sa mohli zhodovat, ale nemuseli, a volitelne. Takze napr. u nas by uznali povinne, a volitelne. Povinne volitelne by uznali podla toho ake boli ci boli aj pre ten program na ktory chce prestupit alebo nie. pokial nie musela by si to zrejme dorobit, lebo by nestacili kredity...ale treba zistit ako to je na tej skole

0vecka

zalezi aswi od skoly u nas prestupovali na konci druheho rocnika ludia a nemuseli dorabat nic proste normalne pokracovali..