Pervitin

Príspevok v téme: Pervitin
dievcaatko

ahojte.. uz je to 5ci 6mesiacov co denne uzivam pervitin:(nie len raz ale aj 3-4krat denne-len preto aby som nezaspala a mohla sa ucit...konecne sa mi to podarilo spravit polovicu z toho co som musela... ale uz dalej nemozem bojim sa ze sa stanem zavislou mam vyhlaat odbornu pomoc alebo co?neviem ako dalej..

Satis_Dj

Ak sa môžem podeliť o svoj názor, myslím že správna otázka je dôvod/kôli čomu si tak začala robiť a nie prečo. TIež dobre viem, že je to dobrý sluha, ale kurva zlý pán. Môj dôvod bol rovnaký. Maturita! Deň pred maturitou som nevedel ani hovno!Nemal som šancu sa to naučiť za za necelých 30 hodín. Bral som to ako ked hráš nejakú hru a dostaneš sa do levelu ktorý nevieš prejsť.No čo spraviš ? Dáš si cheaty ! :) ...NO a tak som sa nacheatoval a za noc som vedel všetkých 30 otázok.Ráno pred skúškou tak isto jedna na zachode a porota počas mojej odpovede nepovedala ani slovo! ... noskratka vyuzil som to vo svoj prospech.Ale nič viac. Ty sprav to iste ak musiš, ale konec. ...ale to nieje take lahke ako si niekto myslí.Zabudnúť na to a igorovat to ako keby sa nič nestalo.Už si spoznala a okusila tu moc a silu ktorú ti to dá.NO ale to čo ti dá, ti na druhý deň aj zoberie.Dojazdy su fakt neprijemne. Nech si hovori kazdy co chce, ale najlepsi liek na dojazdi je trava.To je take male vyslobodenie z tych hnusnych stavov. ...ok nebudem sa tu rozpisovat, ale zhodneme sa vsetci na jednom. Vyhybaj sa tomu ! Zavedie ta to na miesta kde sa nikdy nechces ocitnut.

User_37597

vies co skus si precitat knihu Tatiana Melasova-Tovar
mozno potom pochopis ze to je svinstvo a sama prestanes..

Denz

dievcatko- viem o com hovoris.......
skus odbornu pomoc.....
mna to drzalo po skonceni asi 2 mesiace,ale zvladol som to.....
Hlavne sa vyhýbaj ludom ktorí to uzivaju.
Je to velmi skodliva latka......mam ,teda mal som kamarata co to uziva a nechci vediet ako je uz vymetený.....
Je to cesta do pekla.

doubledog

ved staci ho dalej nebrat, nie?
pernik sa dlho neda brat, znici ta to

a nenechaj si nakecat, ze sa to neda, proste sa na to vykasli
bude ti chvilu nahovno, ale to sa da prezit
drzim palce :)

sniežik

To svinstvo mi zobralo par rokov života , človek,ktory si neprežil nevie.Prešla som si peklom na zemi tiež a len dúfam,ze este par rokov čistoty a budem hadam fit ako predtym. Zmenilo to dosť moje myslenie, myslite,že sa to dá vrátit spať? Myslím to byť opať taká ako predtym ..???

fuuuuuj

Slečna,predpokladám, že aj keď si zakladala túto tému, tak si bola nafúkaná:-/Povedal ti to tu každý, čiže ja sa budem len opakovať. Nebuď blbá,nevyhovaraj sa, že si musela dohnať školu, preto si začala fetovať...ak s tým neprestaneš, tak potom nebude pervitín to čo ťa do školského tempy dostalo ale to čo ťa z toho úplne dištancuje. Si mladunká baba, tak neblázni keď si nevieš poradiť sama,a sama sa stopnúť,uvedomiť si, že to čo robíš je korunovaná blbosť, tak zbehni k odbornikovi...snáď si s tým za ten čas niečo spravila

white.magic

Nuž dievčatko, 6 mesiacov je veru až až. Podľa počtu dávok ako opisuješ je u teba veľké riziko, že tvoj imunitný systém je minimálne o 50% slabší ako u iného človeka. To znamená, že v prvej rade by si mala siahnuť po nejakej dobre silnej detoxikačnej kúre a prečistiť svoj organizmus od bordelu, ktorý je po pervitíne uložený v tvojom tele. Navštív odborného lekára a povedz mu celú pravdu, že aký čas a aké množstvo si skonzumovala. Ak budeš mať šťastie ako ja, tak ti predpíše diazepam, aby sa u teba neprejavovali alebo aspoň zmiernili abstinenčné príznaky. Treba jesť veľmi veľa ovocia a zeleniny, a hlavne jedla ktoré obsahujú vápnik. Moja rada je, prestaň pokiaľ nieje neskoro. Ja som prešiel tím tiež a do smrti budem ľutovať, že som si to svinstvo dal. Zničil som si zdravie na toľko, že šesť rokov som bol doma, lebo nevládzal robiť kvôli závratom a bolestiam kľbov a nehovoriac o žaľudočných problémoch. Teraz sa už cítim celkom dobre vďaka dobrej životospráve a verím, že to najhoršie mám za sebou. Ale môžem povedať, že som prešiel skutočným peklom. Preto ti radím prestaň s tím pokiaľ nieje ešte neskoro. Ja viem, že čo to je a ako to zničí život, a počas liečby som spoznal veľa ľudí ktorý boli zo zdravím podobne na tom tak ako ja, a podaktorý ešte horšie.