Ako sa branit psychickemu teroru matky

bublik

moja oblubena :-) ja som flegmatik, takze radim - kasli na to. ktovie ci nepotrebuje pomoc skor tvoja mamka ak ma taketo prejavy... mozno sa tym len podvedome brani lebo ked si sa odstahovala, zacala sa citit zbytocna, ze ta straca, a tak sa snazi mat stale rovnaky vplyv na voj zivot ako ked si bola dieta a robi to takym nestastnym sposobom. mozno je bezradna a nechce ta stratit a vidi ze to nefunguje a potom hysterci este viac... skus sa s nou o tom otvorene porozpravat, a ked nezaberie, skratka to ignoruj.

AdamKrt

To sa stazuje osobne, ci cez telefon ? Existuje metoda, ktora je na nieco take ucinna a plati na takychto ludi.

Vola sa: jednym uchom dnu, druhym von.

babenka1

tak to nie je psychické týranie, ona má asi nejakú duševnú poruchu...skús ju presvedčiť, aby navštívila psychiatra...prípadne ak ti to vadí a už s ňou nevieš vydržať, tak jej povedz, že ak s tým neprestane, tak ju nebudeš navštevovať.

Týraná

babenka - az tak to nechcem riesit :(

aduliena - no stará sa mi do zivota, aj ked byvam inde a vyhraza sa mi roznymi vecami, ked neurobim to ci ono co ona prikaze, vykrikuje mi rozne svoje vízie co si vymysli hrozne scenare do buducnosti a snazi sa ma s tým dokonale zdeptat, je to velmi hystericky clovek neustale sa na niekoho stazuje, proti niekomu bojuje, velmi tazka povaha, ma svoje problemy beriem, ale uz to nezvlada akosi :(