O com by sa mal rozpravat muz so zenou?

pan nikto

Caute.Mna by zase zaujimalo co presnejsie,ake temy s babou preberat a hlavne cim zacat...sice sa tu pise ze s hoci cim ale pomohlo by mi kebyze ste trosku presnejsi.Dakujem :)

just_me

a ved sa svojej partnerky spytaj.fakt..!!normalne chod za nou a spytaj sa jej o com by sa chcela rozpravat.a mouno aj ked to nebude vidno ju milo prekvapis ze sa s nou chces rozpravat.a o com?co ja viem?skus zistit co ma rada a rozpravajte sa o tom...ked zacnete kecat tak prejdete na inu temu a dalsiu a dalsiu......atd...vela stastiy v rozpravani sa!!!

bizzi

hm..to nie je pravda,ze vsetky zeny vela rozpravaju..ja napriklad rozpravam strasne malo a uz vobec nie o sebe...podla mna uplne zalezi na tom co je to za baba,a le co som poslednu dobu pozorovala tak velmi vhodne su zabavne historky a pribehy z akcii..tak na nastartovanie aspon:))

ivonka

NO JA SI MYSLIM ZE MUZ BY MAL BYT SHOWMAN AJ TICHY POSLUCHAC V JEDNOM AK TO SKLBIS A MAS TROSKU HUMORU V SEBE A VIES ZENU ROZOSMIAT TAK SU TO TIE PRAVE TRIKY TEDA AK SI NENASIEL DIEVCA KTORE IDE PO PENIAZOCH VELKYCH AUTACH POTOM TAM TI POMOZE UZ IBA TIE PENIAZE A VELKE AUTO HIHIH TEDA MNE SA PACIA TAKY CO MA VEDIA ROZOSMIAT INTELIGENTNY ABY NEBOLI VULGARNY ALE NEMUSIM TAKYCH ZAKRIKNUTY TREBA TO TROSKA SKLBIT JEDNO AJ DRUHE

gomez

hlavne buď sám sebou. Keď budeš hrať niečo, čo nie si, hneď to vycíti. Je to totiž veľmi neúprimné a silené. A okrem toho, divadielko vydržíš tak pár dní a potom čo?
Inak máš veľmi veľa možností a som prekvapený že ich nevyužívaš aj keď o nich vieš. Sám si si napísal osnovu toho, ako by to malo prebiehať:
Keď sa chceš s hocikým o niečom baviť, musíte nájsť spoločnú tému: povypituješ sa na jej koníčky, záujmy, prácu, rodinu, zdravie atď. Na všetko sa dá naviazať.
Potom sa jej predstavíš ty: koníčky atď...
...a potom už bude ráno, tak ju pozveš na raňajky.

sinba

neviem,o com sa rozpravat so zenou,ktora sa mi paci.akosi viazne medzi nami rozhovor,asi je to tym,ze sa hanbim alebo co.velmi sa mi paci,je mila,s kazdym dobre pokeca,ale ked chcem ja s nou,tak som nejaky roztrzity,hanblivy a neviem co hovorit.rozhovor viazne a je to trapne,hoci ona sa snazi ale je to take nemastne-neslane.keby som o nu nemal zaujem tak rozpravam uvolnene a bez problemov,ale prave pri nej je to zle a bojim sa,ze sa jej preto zdam nudny. pomozte mi co robit.

zajko

Diky za pochopenie.Aspon viem,ze nie kazda zena chce hovorit len o sebe,a ze dialog je aj o vzajomnej vymene pocitov a informacii a aj snahe toho druheho si vypocut a pochopit.

brunuska

no tak ak to druhu stranu nezaujima tak jej pekne daj najavo ze ani teba. ze ty mas zaujem o konstruktivny dialog a nie sebecky monolog.

zajko

Myslis,ze to plati za kazdych okolnosti?Mam aj take zname,ktore ked zacnu rapotat,nevedia,kedy prestat.To nie je tak zle ako to,ze hovoria stale o sebe,a vobec ich nezaujima,co si mysli alebo co citi ten druhy,ci je to uz muz alebo niekto iny.Z takychto stretnuti mam velmi zly pocit,som z nich velmi unaveny a mam pocit,ze to bol len zabity cas.Niekto sa potreboval len vykecat a ja som bol len ta vrba,ako sa to zvykne hovorit.Tak sa straca caro zo stretnutia a vobec cela jeho atmosfera.Myslim,ze pri komunikacii by sa mali obaja doplnat,jeden druheho vypocut a hlavne zaujimat sa o neho ako o cloveka,ktory ma svoj vlastny nazor a pohlad na svet.Nemoze to predsa fungovat tak,ze jeden stale melie a ten druhy sa musi zmierit s tym,ze bude len ticho a bude pocuvat.A ked nahodou bude chciet nieco povedat,tak mu ten druhy/a/ da najavo,ze ju to vobec nezaujima a uz len caka,kedy znovu zacne o sebe hovorit.