Tipy a triky pre zensky orgazmus

leuscha

-zimba- ja som o ňom už niečo počula, aj reklamu som niekde videla tak som rozmýšľala, že by sme ho aj kúpili ale stále váham. už sme skúšali rôzne veci za posledné obdobie ale nejako nič nezabralo :(

zimba

@daca - nie je začo, mne to nerobilo problém, ti to sem napísať:-) Áno, presne tak sa používa:-) Tvoj chlap, nech ti ho vmasíruje pri predohre.
@benquis - noo moc dlho na trhu veru nie je. Možno tak rok ani to neviem či už. A môže sa používať dlhodobo. Čím dlhšie, tým lepšie a aj lepšie účinky sú potom:-)

violoncistka

"dragona" - to len 5 krat?? :-D:-D...ale nie, robim si srandu..tak este pokracujte a bude to este lepšie...tak prajem pekny zivot (aj ten sexualny) a krasne prezitie velkonocnych sviatkov:-)...

benquis

Zimba on je už dlho na trhu? nepočula som o ňom ešte:-( pozerala som ho hneď aj na internete ako som si prečítala tvoju správu a som v šoku, že aj niečo také existuje. aj na ich stránke majú dosť pozitívnych ohlasov. on sa môže používať aj tak že rok vkuse?

dragona

Violoncistka ideme veru a sme zvedavy, uz teraz to je o nieco lepsie a to sme gel pouzili asi nejakych 5 krat :-) :-D

daca

Zimba áno ten, keďže jeho názov som prvý krát len tu zbadala a preto som chcela vedieť, čo to vlastne je. Ďakujem ti, že si si našla čas a všetko mi napísala. On sa dáva pred pohlavným stykom do vagíny, dobre som pochopila?

zimba

@jozefinana - tak to som skutočne rada, že máš takýto názor:-) Nech to tak je čo najdlhšie ti prajem!

@daca - asi ťa zaujíma ten gél volupta+ o ktorom sa tu bavíme, že áno? Je to gél, ktorý podporuje u ženy orgazmus, zvyšuje sexuálnu túžbu, stimuluje prirodzenú tvorbu simultánneho orgazmu, udržiava správne ph a zdravú mikroflóru vo vagíne, posilňuje imunitu, správne fungovanie metabolizmu a kardiovaskulárneho systému. Tieto všetky účinky má tento gél. Obsahuje: Arginín, Panthenol, Kyselinu mliečnu, Menthol, Allantoin. A ak chceš ešte viacej o ňom vedieť, tak si kukni stránku, ktorú tu spomenula Vioncolistka. Ak máš nejaké otázky, kľudne sa pýtaj. Rada odpoviem;-)