vysoká škola - externe

mirkaaa

katica138 nie vobec to bolo napisane, ze vy internisti mate rozdelene ucivo,ktore Vam trosku vysvetlia a nam to len preletia za 2 dni.Ja nazor nato ci internisti alebo externisti to maju lahsie neriesim kazdemu vyhovuje nieco ine..

nikpia

cauko...noo uz ked sme pri tom externom studiu. Som prijata na externu skolu odbor Soc. praca. No som este v anglicku a budem az do konca oktobra. Na zapis pojde sestra so splnomocnenim. Mozu byt nejake problemy s tym ze vynecham viac ako tri absencie? co robit? ma niekto skusenosti ze zacala mu skola a aj tak bol zaciatok roka prec zo skoly?Dakujem...alebo piste mi na nicol5001@hotmail.com

katica138

mirkaaa, to chceš povedať že internisti sa učia menej ako externisti? nie je to naopak? že externé stúdiu nie je také náročné ako denné?

mirkaaa

kukulienka 1 ja studujem externe na Univerzite Komenskeho,manazment a musim ti povedat, ze to chce vela nervov a trpezlivosti, vies mi musime stihnut za 2 dni to co internisti za 2 mesiace...drzim palce.

Filaga

Externe vam urcite neda ani z polky to co interne, nie je to len kvalitou na nizsej urovni, ale aj menej nervov si prezijete :) hovorim o Bc. studiu.

kaszia

ahoj kukulienka! ja práve tento rok som tam podala prihlášku, aj zobrali ma práve na externe - manažment. V auguste budem mať zápis. No uvidím či sa mi to podarí, či to zvládnem. Hoci ja nemám deti, iba robím, a popri práci, ale dúfam,že sa mi to podarí. Moja kolegyna ona práve teraz skončila ten odbor. A ona zvládla popri deťoch. Takže určite aj ty by si to zvládla.

alfik

ja studujem externe, ale nie manazment, tiez v PO, da sa to celkom v pohodeb zvladnut!
Viem ze je tam strasne velky zaujem!Externe sa studuje lahsie!!!

jaja

ja studujem v PO manazment externe, ale nie na presovskej univerzite, ale na pobocke z U.Komenskeho ktora sidli na strednej skole odevnej..da sa to celkom zvladnut, len je to aj financne narocne, ale mam take tusenie ze na Presovskej univerzite sa neplati...