čistenie vlasovej žehličky

Príspevok v téme: čistenie vlasovej žehličky
ejmy

Ako čistíte žehličku? Ja mám Remington - ku, v návode píše, že stačí čistiť len handričkou navlhčenou v čistej vode, že inymi prostiredkami čistiť nie je potrebné a nemalo by sa.

No mne sa aj tak úplne neočistí od prosstriedku, čo používam pod žehličku (l oreal professionel). Tak ako by som ju mohla vyčistiť od toho?

Barchen

Mám tiež Remington a čistím ju tak, že si na handričku dám malé množstvo CIF-u (tekutý prášok na riad, čistím tým aj drahé teflon. panvice) a vyčistím. Potom ešte otriem vypláchanou handričkou vo vode, prípade ešte suchou a nechám vyschnúť. Vyčistí a nepoškriabe.

EVICA198210

Ja mám žehličku Remington,a čistím ju amoniakovou vodou,dostat ju kupit v drogeriach,alebo v obchodoch farby-laky,prvyx mi to neslo,lebo bola velmi znecistena,tak mi ju vycistil muz benzinom...sice troska pachla:))po prvom zapnuti...ale potom pohodka

sisa123

ja som ju tiež mala dosť špinavú od tohto prostriedku, ale v pohodke sa to dalo odstrániť mokrou handričkou. V prípade že tam máš hrubšiu zatvrdnutú vrstvu tak tú handričku nechaj na ploche žehličky cca 10 min. aby to zmäklo a potom to už ľahko odstrániš. a čisti ju priebežne aby sa ti to na nej moc neusádzalo. Ja ju napr. očistím tak cca 1xtýždenne.