Mandlovy olej na plet

Príspevok v téme: Mandlovy olej na plet
mandlovyolej

Chcela by som vas poprosit o radu, ako pouzivat mandlovy olej. Kolegyna mi poradila, ze treba po sprche este na mokre telo ponatierat male mnozstvo oleja a potom normalne utriet uterakom. Tak to tak robim, je to fajn, ale je to nelogicke pre mna, lebo olej sa s vodou nezmiesa a tym padom sa vodu nedokaze vstreba do pokozky. Na druhej strane si myslim, ze ak by som si ho natierala na utretu pokozku, tak budem velmi mastna a moja plet aj tak produkuje dost mazu. Viete mi poradit ako mandlovy olej spravne pouzivat na pokozku, ci sa da pouzivat aj na tvar a na vlasy? Dakujem.

vilaamalka

všetky možné oleje - prírodné, za studena lisované (teraz sú tie isté oleje u výrobcu certifikované bio a tak o cca 20percent drahšie) na www.eshop.natureal.sk - vždy v prvotriednej kvalite a cene. čo nie je dobré, to vyradíme z portfólia. testujeme na vlastnej rodine :)

jackboy

Cafte ..na vlasy sa pouziva mandl. olej vtrenim .Po 2 hodinach sa zmyju vlasy .Tiez je super na nechty a o pleti asi netreba pisat.Aj v kuchyni par kvapiek na maso ...Ak ste z BB a okolia mam dovoz 100% za studena lisovaneho +kozmetiku artesano z panenskeho oliv. oleja .Na masnu plet je lepsie mydlo z rozmarinu na baze oliv. oleja .Je potreba odmastit a cistit plet ak je masna .A babatka a mandl. olej to je kapitola sama o sebe.

[zruseny1]

ja si ho dávam klasicky miesto bežného krému..veď ešte vydrž, možno ti to prejde..alebo ho nakombinuj ešte s nejakým krémom
ale bohvie, či je to kvalitný olej, je na ňom napísané, že je 100%mandľový, ale cena bola dosť nízka by som povedala

Ivček

Inkognito, používam ho cca týždeň. Na polosuchú pokožku.
Mám suchú a citlivú pokožku so sklonom k akné.

Ivček

Ahojte, chcem sa spýtať, či je možné, aby ma mandľový olej vysušoval iba na lícach a tvorí mi také nepekné šupinky. Kúpila som si ho pretože som sa chcela zbaviť tých šupiniek, ale asi nepomáha. Viete mi niekto poradiť? Záleží aj od značky? Mám nejaký ALMOND oil 100% Mt Oil cosmetics. Ďakujem vopred za všetky Vaše rady

kralova

Na akne je dobry cisty ricinovy olej. Dostat ho v lekarnach. Vecer ho treba vmasirovat do pokozky. Odstrani aj make up. Zmyt pod teplou sprchou. Je velmi husty, ale to nevadi. Vycisti aj hrube podkozne abscesy. Na jazvy po ekne ciastocne pomaha rybi olej, alebo salmon oil. Podobne kvality ma aj lanovy olej.