Paci sa Vam to?

Príspevok v téme: Paci sa Vam to?
dlhevlasky

Ahojte,mam dlhe blond huste vlasy s melirom.Mam ich 10cm od pasu hore,nie su rozstiepene,pravidelne si ich davam podstrihovat,pouzivam balzamy,zabaly,kondicionery.Ludia mi zacalai hovorit,znamy,rodina,kamosi,ze by som si mala dat vlasy skratit aspon o 10 - 15 cm,ze sa to uz nenosi take dlhe vlasy.Co si o tom myslite?Je to uz nemoderne take dlhe vlasy?Mam 23,moderne sa obliekam,vlasy si zehlim alebo ich nemam prirodzene vlnite.Raz mam ofinku,inokedy si vlasy nechavam dorast.Proste nemam ten klasicky strih narovno a nic viac.

mimi54

je to vec vkusu, každému sa páčia iné vlasy...ja som vždy túžila po dlhých...no nikdy som to nevydržala a skusala som rozne strihy...hlavne aby si z nich mala radost ty...

nykky

ahojky nedaj sa ovplyvňovať, teraz si všetci myslia že v móde sú krátke vlasy ale určite neurob to že si ich dáš ostrihať len kôli druhým .Moju kamarátku tiež rodičia a kamaráti nahovárali aby sa dala ostrihať a keď tak spravila tak plakala za svojimi peknými vlasmi :( a to nešlo o moc veľké podstrihnutie .

tinulik25

... čo si prosím ťa ???!!! pokiaľ máš skutočne také pekné vlasy ako popisuješ tak si ich určite nedávaj strihať!! teraz sú dlhé vlasy in - čo myslíš prečo si všetky kočky kupujkú clip-in príčesky a dávajú predlžovať háro...? a ty ich máš prirodzené. Môžeš si len gratulovať a kochať sa závisťou iných! :)

kaciatko7

a teraz je doba, ze je moderne vsetko, co komu pristane, mne sa paci vela ucesov, dlhe, kratke, kadejake....no ale taku hrivu mat...vsak to musi byt nadhera.

jaja:)

nedaj sa co ja by som dala za dlhe vlaskyy jooy netrihaj budes lutovaat.... ibakeby si ich daj postrihnut o centimeter 2 vies len koli zdraviu iked ich mozno nem,as nastiepene sem tam sa dajaky rozstiepeny najde...ale urcite nestrihaaj velmi

kaciatko7

kazdemu sa paci nieco ine, ak sa ti tvoje vlasy a uces pacia a s nimi spokojna, preco nie. komu sa nepaci, nech sa nediva. a este ked ich mas zdrave a huste, no ja osobne by som sa ostrihat nedala. ved ked ta omrzia, tak potom urobis nejaku radikalnu zmenu. nedaj na druhych, nos to, co tebe vyhovuje a co je pekne pre teba.

vierka89

pokial su tie dlhe vlasy aj huste, tak to moze byt pekne.
ale ked su nie su huste, dokonca su riedke, tak to sa mi nepaci.
tazko povedat, ked ich clovek nevidi.
ale mne sa pacia aj kratke vlasy, pokial su upravene a hlavne nie mastne!!

veve_23

neviem preco by si sa mala dat ovplyvnovat okolim, ked sa mi to raz paci tak to budem mat take ake chcem
a ked raz pride cas a pocitim ze chcem zmenu, tak sa zmenim, dam sa ostrihat a pod.

moderne nemoderne, je to na tebe, ci chces ist s davom alebo aj trosku vycnievat. podla mna teraz je malo dievcat s dlhymi vlasmi, ale presne kvoli tomu by som si ich nechala

nedaj sa!