Padanie vlasov

Príspevok v téme: Padanie vlasov
maja5008

Potrebujem poradiť. Tak isto mi padajú veľmi vlasy, ale podľa doktorov som zravá, nič mi neni, aj na kontrolu so štitnou žľazou chodievam, ale nič sa mi nezistilo. Chcela by som vás poprosiť aby ste mi poradili nejaké kvalitné vitamíny na vlasy (aj drahšie môžu byť ), ale nemali by obsahovať NIACÍN- vit. B3, pretože som zistila že som naňho veľmi citlivá (spôsobuje sčervenanie kože ), keď som si kúpila vitamíny ako HAIR BOOSTER od WALMARKU - www.edusan.sk . Dovidenia

mimi631

mne pomohli vitaminy Amitamin® Hair, su bez laktozy aj lepku, vysledky som videla cca po dvoch mesiacoch, vlasy mi aj zhustli dost

foficek

Ahoj aj mne moc padajú vlasy teda už trochu menej. Začalo mi pomáhať dopĺňanie minerálov (zinok - veľmi dôležitý, železo- aby boli zdravé korienky a kremík ) musiš to však brať 3 mesiace. Treba vydržať vlásky sú potom krajšie aj lesklejšie :) A samozrejme za ten čas ich moc nenamáhaj. Plus pridávam sa ku kolegynke čo písala o žihlave :) bez nej si umývanie vláskov neviem predstaviť. Vždy po umytí si ich prepláchnem odvarom.

ajka5

možem sa pridat, skus rašej niečo z prírody:_) skvelá je aj žihlava, ta podporuje rast, zabráni vypadávaniu vlasov,lesk,hustota... a pripravíš ju presne ako orechove listy:-)

gloss

a čo tak nejaké prírodné veci napr. je osvedčený odvar z orechových listov proti padaniu ak máš možnosť nazbieraj si orechové listy-potrhaj, daj si 100g do pol litra vody, prikryté pomaly povar 10min. a nechaj odstáť 30min. a týmto odvarom si opláchni vlasy po umytí a dobre pomasíruj do pokožky malo by to pomocť :) načo by si dávala nehorázne prachy za vit. a ktovie, či by ti to pomohlo :( toto máš zadara len bacha neviem či si blond lebo to trochu tonuje dohneda a dáva inak aj krásny lesk :)