hrozne KREPOVITE vlasy. Ako ste sa tej krepovitosti zbavili?????

MELIBARA

Melibara ma pre Vás opäť kokosový olej, je panenský v BIO kvalite, 200ml za 5 eúr. Tešíme sa na Vaše objednavky. www.melibara.sk

Sylvia81

Mám, používam od nich hydratačný krém a krém na nohy herbolive, je dostať u nás v lekárni LV, sú fakt dobré. Mali aj akciu, že dávali olivové mydlo zadarmo, je neuveriteľne škaredé, ako od mojej babky, ale tak jemnú pokožku ako po ňom som ešte nemala.. A nepoznáte tie ich nové výrobky?

Sylvia81

Ahoj dievčatá, objednali ste si niečo z toho olivelandu, alebo máte s nimi už skúsenosti? Mne sa tam ľúbia tie ich telové mlieka a maska na vlasy.
LILIII, videla som tam aj šampón s kokosovým olejom avalon.

LILIII

dionee,Lucinka33

....objednala som si masku na vlasy pocula som na nu len samu chvalu,denny hydratacny krem a telove mlieko a babenky nema-te niekto skusenost s tou organickou kozmetikou hlavne AVALON LEVANDER ma zaujal
.....a kozmetiku na vlasy bior.sk nepoznate je tam aj kokosovy olej ten je velice dobry na suche vlasy

dione
ake mydla si objednavas s olivelandu ?

Marta77

ahoj dionee, je to tak niečo medzi..
ale teraz som tam u nich objavila avalon, ten je čisto prírodný, dosť veľké balenie a prijateľná cena, majú tam však zatiaľ iba jeden druh, ale písala som im a vraveli, že rozšíria sortiment o ďalších 3-4.. ten herboliv mi odporučila pani v lekárni, že aj ona ho používa, mne sa páči, treba skúsiť :)

Marta77

Ahoj,
ja mám teraz z olivelandu šampón a masku na vlasy, sú fakt super. Mama od nich používa krém proti vráskam. Objednala si už tretí, takže bude asi tiež O.K. :)