supišto DIETA

Príspevok v téme: supišto DIETA
tarajka

Táto diéta Vám pomôže prečistiť Váš organizmus a zbaviť sa nadbytočných kilogramov. Na prečistenie organizmu je potrebné držať túto diétu dva týždne. Ak chcete pomocou nej najmä schudnúť, dodržiavajte ju dva týždne, potom nasleduje jeden týždeň pauza a znovu dva týždne diéta. Ak presne dodržíte pravidlá, schudnete za dva týždne 8-9 kilogramov (podľa rezerv), v tele sa uskutoční zmena látkovej výmeny a ďalšie 3 roky nepriberiete.
Pravidlá:
- je nutné vynechať cukor, soľ a alkohol. Namiesto cukru je možné použiť umelé sladilo.
- použítajte minimum oleja.
- nezamieňajte obed s večerou

1.deň PONDELOK

RAŇAJKY: čierna káva
OBED: 2 vajcia natvrdo, 2 paradajky, 1 celozrnný rožok
VEČERA: 1 prírodný rezeň kurací/morčací, hlávkový šalát, veľa jablkového octu
NÁPOJE: 2-3 litre minerálky, 1 šálka žihľavového čaju

2.deň UTOROK

RAŇAJKY: káva s trochou mlieka, 1 celozrnný rožok
OBED: 1 prírodný rezeň kurací/morčací, hlávkový šalát, veľa jablkového octu
VEČERA: 1 veľký ananás, 1 nízkotučný jogurt
NÁPOJE: 2-3 litre minerálky, 1 šálka žihľavového čaju, 1 šálka čaju ALMADEN

3.deň STREDA

RAŇAJKY: káva s trochou mlieka, 1 celozrnný rožok
OBED: 2 vajcia natvrdo, 1 konzerva tuniaka bez oleja, 1 celozrnný
VEČERA: 10 dkg šunky kuracej/morčacej, 2 paradajky
NÁPOJE: 2-3 litre minerálky, 1 šálka žihľavového čaju

4.deň ŠTVRTOK

RAŇAJKY: káva, 1 celozrnný rožok
OBED: 1 prírodný rezeň kurací/morčací, hlávkový šalát, veľa jablkového octu
VEČERA: zemiaky s kôprom alebo petržlenovou vňaťou, uhorkový šalát
NÁPOJE: 2-3 litre minerálky, 1 šálka žihľavového čaju, 1 šálka čaju ALMADEN

5.deň PIATOK

RAŇAJKY: káva s trochou mlieka, 1 celozrnný rožok
OBED:
2 paradajky, 1 celozrnný rožok
a.) 1 konzerva tuniaka bez oleja, hlávkový šalát, jablkový ocot
b.) dusená ryba, uhorkový šalát
VEČERA: 20 dkg šunky kuracej/morčacej, ovocie (okrem banánov)
NÁPOJE: 2-3 litre minerálky, 1 šálka žihľavového čaju

6.deň SOBOTA

RAŇAJKY: čaj s citrónom
OBED: 2 vajcia natvrdo, 2 paradajky, 1 celozrnný rožok
VEČERA: čokoľvek, v akomkoľvek množstve (ale netreba preháňať :-)
NÁPOJE: 2-3 litre minerálky, 1 šálka žihľavového čaju, 1 šálka čaju ALMADEN

7.deň NEDEĽA

RAŇAJKY: káva s trochou mlieka, 1 celozrnný rožok
OBED: 1/2 grilovaného kurčaťa, hlávkový šalát, veľa jablkového octu
VEČERA: 2 špargle (varené), 2 paradajky, 1 celozrnný rožok, ovocie (okrem banánov)
NÁPOJE: 2-3 litre minerálky, 1 šálka žihľavového čaju

dd

nic v zlom, ale tak toto by som neskusala(ani inu dietu!)..jedna byvala spoluziacka drzala taketo drasticke diety..ze na ranajky len kavu a cigaretku..a viete ako dopadla??tak si donicila zaludok, az skoncila v nemocnici a dosti dlho sa z toho davala ako-tak do poriadku..co bola ale jej velka chyba, ze bola posadnuta tuzbou schudnut, i ked bola chudulinka(anorekticka ani bulimicka z nej v tej dobe nebola, ako je na tom dnes, netusim..nevidela som ju tak 3roky) a po tom, co sa dala troska do poriadku s tymi hlupymi dietami znova zacala..ja by som tiez rada troska zhodila, po porode mi ostali nejake kilecka navyse(mozem si za to aj sama, lebo som sa najedla dost sladkeho cez tehotenstvo a aj si to priznavam), ale stacilo, ze som prestala jest sladkosti a jedlom sa neprepchavam do prasknutia a za dva tyzdne mi slo nejake to kilo dole..az vyradim zo svojej zivotospravy este dalsich par prehreskov, tak si myslim, ze budem velmi lahko na svojej povodnej vahe..a to momentalne ani nesportujem..

doubledog

to je dost zle navrhnuta dieta, caka ta JOJO

trosku to sice pripomina sacharidove vlny a ketogennu dietu, ale tie su len pre ludi, ktori rozumeju metabolizmu

zlato

Toto je moja odpoved ku 90dnovka 2.10

Dievcata, vzdy som prekvapena, ked sa rozhodnete vyslovene sa trapit s roznymi dietami. Nie v dietach je chyba, ale vo vasom pristupte k jedeniu. Treba riadne sa najest zeleniny, ovocia, nizkokalorickych jedal a pridat pohyb.

Aj ja som mala miernu nadvahu, ktoru som chcela znizit a tak som nasla tuto stranku. A kym som sledovala na tejto stranky aktivity o chudnuti prisla som na to, ze pokial nenastartujeme v mozgu spravny pristup k zdravej zivotosprave a pohybu, tak budeme zbytocne denne vyratuvat ako malo sme jedli, ako sme boli hladne, ako sme zhresili atd...a kila predsa nepojdu dole. Je zbytocne trapit sa mesiac - dva. Moje kredo je : NIE DIETE !!! ANO SPRAVNEJ ZIVOTOSPRAVE PO CELY ZIVOT !!!!
Vo vsetkom suhlasim s Petuskou.
Petuska si moja spriaznena dusa : )
A ta dieta!!! Hrozne... ostatne sa vyjadrili konkretnejsie..

barbinka

a minerálka nie je tiež zdravá, odporúča sa maximálne 3dl denne. Keď nevieš, tak nezavádzaj ľudí, zdvíha mi to tlak.

barbinka

to je totálna sprostosť, čo si si tu vymyslela. Zdravé chudnutie je 2-3kg za mesiac. Dúfam, že si z tejto diéty nikto nezobral príklad. Treba sa len zdravo stravovať a mať pohyb a človek schudne postupne. Keď schudneš rýchlo, hneď to máš naspäť. A ďalšia už len tá káva.... však káva sa pri žiadnej diéte neodporúča. To kto ťa takouto diétou tak škaredo oklamal?

mia999

Tak túto sprostú diétu nechcem nikdy v živote už vidieť a ani ju už vôbec nie vyskúšať. Ani túto ani tú mliečnu ktorá trvá 13 dní či koľko. NIKDY. Túto som držala tak ako tu píšeš a za ten čas som pribrala takmer 3 kila.Mala som 54 a po skončení diéty som vážila skoro 57 kíl.

Petuska B

veve23 má pravdu, väčší úbytok ako 4 kg za mesiac nečakajte a zvyšok je nezdravý a nasleduje jojo-efekt. Maximálne 4 kg TUKU!!! dokáže telo zhodiť za mesiac, zvyšok moje zlaté nie je tuk, ale voda a úbytok zo svalov, kým schudnutý tuk ide dolu síce ťažšie zvyšok sa vám vráti raketovou rýchlosťou a niekoľkonásobne. Okolnosti ťa donútili?? Neviem, prečo čakáte na poslednú chvíľu a potom chudnete ako bláznivé a týrate svoje telo takýmito nezdravými vecami. Vaše telo vám to raz pekne spočíta a vráti späť. Keď budete držať takéto diéty o pár rôčkov budete tučné nie z toho čo jete, ale z toho že ste držali takéto diéty. Tomu sa hovorí vystresovaný organizmus a bude v nadľudských silách niekedy schudnúť. Veď jedzte normálne, zdravo, športujte a občas zhrešte, ale iba občas a nie takéto kraviny a ešte to vyhlasovať za supišto diétu a odporúčať iným. Toto by malo byť podľa mňa trestné, všetky diéty a zavrieť by mali každú, ktorá ich odporúča. Odporúčajte zdravý životný štýl, to čo naozaj pomáha, funguje a je aj zdravé.

veve23

Ze supisto dieta ja by som skor povedala ze supisto somarina.Neviem odkial mas ,ze po tejto diete nepriberes 3 roky to by som rada vedela odkial to mas.A aka latkova vymena nastava.Za 2 tyzdne schudnut 8-9 kg hmm no jasne da sa to..ale o tom ,ze za mesiac je zdrave schudnut max.4 kg radsej nevravim.Nepochopim jedno a to ,ze niekt.ludia nic nerobia pre svoje zdravie,nezdravo sa stravuju,nesportuju kila pribudaju im je to fuk zrazu sa uvedomia a myslia si ,ze schudnu zarucene "skvelou"dietou ako je aj tato.No ale budis..vela stastia pri niceni si nielen metabolizmu,ale celkovo zdravia.

tarajka

heeeeej veď ja to priznávam, že to nie je najlepši spôsob...okolnosti ma donutili...

Čo sa týka tej kávy, tak ja som do teraz raňajkovala len kávu...tak teraz si dávam k nej rožok celozrnný, nehovorím, že je to super...ale teraz už viem, že keď hodim do seba niečo na raňajky tak ma potom nechytá vlčí hlad na obed...a hlavne večer... :o)