Ako prestat lutovat to, co nebolo a mohlo byt? Neviem nanho zabudnut

Príspevok v téme: Ako prestat lutovat to, co nebolo a mohlo byt? Neviem nanho zabudnut
tana201540

Dnes je to mesiac.. a ja nedokazem zabudnut. Preco musim stale mysliet na cloveka.. kt pre mna tak vela znamenal a stale znamenal? Preco preco preco???? Ako sa zmierit s tym z uz nikdy NEBUDEM sucastou jeho zivota a ani on tou mojou ? Mam 18 a mam pocit ze ma to znici ... Vsetko co robim s myslienkou nanho . Bol mi NEUVERITELNE BLIZKY.. No najviac ma trapi to , ze som nespravila zrejme vsetko to co som mala. Nedavala som mu dostatocne najavo co citim k nemu . boli sme na seba totalne namotaní ..... Pri nom som pochopila co je to mat niekoho skutocne RAd a co je to LASKA...
Uz ho chcem konecne dostat z hlavy.. no nejde to vobec vobec.. Bojim sa Vianoc, Silvestra... Bojim sa tej samoty v sebe ked si uvedomim .. ze na mojom mieste je uz INA.. Preco si casto uvedomime co sme mali az ked to odide a na nas dolahne ta kruta samota??? A vycitky co by bolo keby...Trapi ma aj to ze o nikoho ineho VOBEC NESTOJIM .. lebo vsetkych porovnavam s nim !!! Casto sme planovali co raz este spolu urobime.. a zrazu .. bum . KONIEC VSETKEMU ... Aky ma vlastne vyznam lubit??????? Chcem jeho ...

yxcvbnm

Keď to už nemôže byť on, tak potom ti osud raz pošle do cesty niekoho, kto je mu podobný v tom, čo ťa na ňom najviac priťahovalo. Len musíš tomu veriť :)

nevyliečená

Všetci negatívni? Realita žeby? Ale pridám svoju trošku. Zamilovanosť a láska nikdy nebude to isté. Zamilovanosť ako šialený plameň, ktorý spaľuje, pocit, ktorý berie dych a robí z človeka blázna je nejaký ten svetelný rok vzdialený láske, vyrovnanému citu, ktorý pokojne hreje aj po rokoch, často až do dôchodku:). Prajem každému, aby zažil oboje a nepomýlil sa.
Toto nie je z mojej hlavy takto raz prispel do témy: "Navždy máš špeciálne miesto v mojom srdci". Jeden múdry človek.
Je to veľmi múdre,tak som si to dala medzi obľúbené. Tiež nemám toho, ktorého som chcela, ale som rada, že som ho mohla stretnúť a ten hrejivý pocit mi určite zostane navždy.

siedmy

Tiež som nato myslel asi 6 rokov a potom sa to stalo nevedomou súčasťou viem, že práve tak to má byť vo mne.

3nttt

ale noooo:( hlavu hore...prejde to neboj:) mesiac je kratka doba aby si sa odlubila...chvilu to potrva,ale prejde,neboj:)