Vas nazor na silikony

Príspevok v téme: Vas nazor na silikony
:-)

AHojte, predchvilkou som docitala clanok, ze uiz aj Veronika a Daniela Nízlové podstúpili túto operaciu...aky je váš názor na silikony??chlapi mate radsej mensie a prave alebo väcsie a umele??bola by som rada ak by sa vyjadrila nejaka zena ktora tuto operaciu podstupila, ci je s tymto zakrokom spokojna ...dakujem za vsetky odpovede

miloš

Neodsudzujem to! Keď na škole spolužiaci sa začnú posmievať dievčatám,že na hrudi nemajú "dva stohy sena" a chalani "požiarny hydrant" v rozkroku a je možnosť prírodu opraviť je to v poriadku. Keby bola možnosť upraviť "silikónom" penis. odmieti by ste.
Už len kvôli tomu, že by ste sa cítili lepšie nie. Ovšem všetko má svoje medze. Za hrnček kávy áno, ale plnú vaňu, viď. Lolo Ferari !!!!

kiara88

tweensky si to podla mna dokaslaly,vobec to nepotrebovali,mali super postavy,aj ked su podla mna trapky,nemam ich rada...ale ked su stym s pokojne ich vec...ja by som radsej chcela mensie...wed to je jasne,kazdy chce to co nema!!!

wogo

su to trapne kravy! ja ich nemam rad ale vobec ..ale aby som sa vyjadril k teme ... mam rad prirodzene prsia ... to by ta zena musela byt fakt smoliarka a mat plochu hrud aby as to beznemu muzovy nepacilo (pisem beznemu, tym myslim beznemu..nie celebritam ala Pierce Brosman-ci ako sa ten lolo pise)

fff

mne sa silikonove prsia nepacia, posobia neprirodzene a JE to vidno. na druhej strane by som nad nimi uvazoval ak ma zena A-cka resp 1-tky alebo mensie. hmmm, mozno aj male B-cka...

gomez

veru veru. Stačí ak si zajdeš do stavebnín a kúpiš si silikón. Potom si už len predstav, že to budeš mať zašité pod kožičkou. Pokiaľ to nevyžaduje situácia, ja s tým v živote nebudem súhlasiť. Na vašich vankúšikoch je práve to pekné, že vám ich spravila evolúcia iné ako nám. A keď si pomyslím, že aj ja si môžem napchať po kožu silikón a môžem mať aj ja prsia, tak mi behá mráz po chrbte.

miroslav354+6945

Tweensky ma sokovali, vobec to nemuseli robit, mali pekne postavy..mne osobne sa silikony hnusia, asi by som odpadol, keby som sa tej umeliny dotkol, ale ak zena naozaj nema ziadne prsia, alebo ich ma fakt skarede, tak samozrejme silikony vyriesia vela...mne sa pacia prsia c. 2,3,4 NATURAL!