depresia, ktora sa stale zhorsuje

Príspevok v téme: depresia, ktora sa stale zhorsuje
majuska

ma niekto z vas problemy s depresiou? u mna prerastla uz do takeho stadia, ze chcem sa zabit. proste cely zivot som bola len nejaka handra, ktoru kazdy vyzmykal, ktoru kazdy urazal a posmieval sa jej, rozhodoval za nu a ja som sa nemohla branit, ani keby som sa na hlavu postavila a kyvala usami. momentalne mam totalnu naladu pod psa, ze ma nepotesi nic. navstivila som aj psychiatricku a ta mi odporucala psychoterapiu. ibaze ked som sa objednala ku psychoterapeutke, tak som k nej ani napokon nesla, lebo som sa jej zlakla. ja sa hrozne bojim ludi... (zle zazitky z detstva). co mam robit? ja uz nevladzem a ani nechcem zit.

majuska

ale ethel, ved aj ja poznam ludi, ktori pracuju styri aj menej hodin. UPRATOVACKY. ja predsa nebudem robit upratovacku, ked som vystudovala Obchodnu akademiu. ved je to taka tazka skola. a ja mam robit napr. upratovacku? nikdy!!! a okrem toho mam take obrovske ambicie, chcem si urobit niekolko kurzov (pocitacovi aj z cudzieho jazyka), chcem skusit studijny pobyt, a pod... ja nemam nic proti upratovackam, ale ja to robit nebudem.

ethel

majuska-poznám ludí,ktorý pracujú aj na 4 hodiny a sú úspešný!!!Začni si trocha veriť,popracuj na sebe a ukáž všetkým čo v tebe je!!!!

majuska

pre ethel: mam problemy so svalmi a trosku s chrbticou. ale nemam ani invalidny vozicek ani nijaku pomocku. proste zijem ako kazdy normalny iny clovek. len to, ze chodim stale na kontroly k lekarom. ze si neverim velmi mas asi pravdu. tak mi to povedala aj jedna lekarka. a mozno aj mam na to, aby som dalej studovala (chcela by som si urobit certifikat z anglictiny a z informatiky, uz mam certifikat z pisania textu na pocitaci aj na stroji), ale neviem, na co by mi to bolo, ak by som sa nemohla zamestnat. chcela by som vyskusat mozno nejaky zahranicny vymenny pobyt. aj ked sa vsak naucim omnoho lepsie jazyk, na co mi to bude? aby som si hovorila v cudzom jazyku medzi 4 stenami? ved na 4 hodiny ma ziadna firma nezoberie pracovat.

ethel

Majuska,o invalid.dôch. toho síce neviem veľa ale asi len na čierno by si mohla robiť dlhšie.A hlavne neviem čo ti je.To je tiež dôležité.Chrbtica,nohy..?ale všetko sa dá.A ešte niečo: prečo ti záleží na mienke ostatných? Ludia sú závistlivý to je fakt, ale ak o tebe niekto hovorí,aj to je reklama.Tak im ukáž aká si silná a oni ti za to nestoja,sú to slabosi.To mi ver.Možno sa ludí až tak nebojíš,inak by si sem nepísala.Veď sem chodí množstvo ludí.Skôr si myslím,že si neveríš.Ale ty na to máš!zamysli sa nad tým!

majuska

vsetci ste fakt velmi zlati, ja sa vsak bojim ludi, co som zistila len teraz nedavno. stretavam sa s ludmi normalne, ale ked niekde zacujem na svoju osobu nieco otrasne, tak moju naladu to nezdvihne. poznam vsak jednu holku, vdaka ktorej som o nieco stastnejsia. je perfektne dievca. som velmi stastna, ze ju mam ako kamaratku. vzdy lepsie ako nic, ale trapi ma to. cely zivot ma trapi... ako je to vlastne s tym invalidnym dochodkom? pocula som, ako som uz aj asi napisala, ze mozem pracovat len 4 hodiny. ale je to stanovene zakonom a neda sa nic robit? alebo mozem pracovat aj viacej, ak vladzem?