Pery

Príspevok v téme: Pery
dráčik

Ahojte,

chcel by som Vás požiadať o radu. Mám takýto problém: Čas od času sa mi z pier stane "kameň". Pery sa mi úplne vysušia popraskajú, zčervenajú, akokeby som si ich vôbec necítil. Je to veľmi nepríjemný pocit. Nakoľko sú pery vtedy veľmi červené je to dosť nepríjemné nakoľko ako chalan to nemám ako zakryť. Heh. Sprvoti som si myslel že je to reakcia na jeden druh zeleniny, dlho som sa tomuto problémiku vyhýbal avšak teraz po dlhom čase sa to objavilo opäť a keďže som neprišiel na nič čo to mohlo opatovne spustiť tak sa obraciam na Vás. Vopred ďakujem za každú radu alebo koment ktorý by ma priblízil bližšie ku korenu veci.

dračik

Ďakujem Vám dobré vily ... mno tu zubnu pastu si odsledujem ... ten maly trik so zubnou kefkou poznam ten to iba zhoršoval. :(

Med nepomaha a to som raz praktizoval cely vikend ... bez naznaku zlepšenia. Loj taktiež nič. Ked sa to objavi tak žiadna masť nič nepomaha a mastne veci už vonkoncom ... usta mam vtedy ako z kamena ako vravim nič nevsiakne.

Poskušam ešte ten Oriflame ... dakuvalo

Ahoj :)

Ahoj,

neviem, co presne mas za problem, ale ked mam poraskane pery, tiez to nie je pekny pohlad... Mne pomaha:
Ked som doma, umyjem si pery teplou vodou a klasickym mydlo asi 5 minut -vyutieram uterakom do sucha, potom dam si na pery original vceli med ,aj niekolko krat za den,kedze je sladky,stane sa ze ho aj zlizem :)
A ked idem von, tak mam mastny balzam,ktory niekolko krat denne si nanasam na pery.
Odporucam klasicky jeleny luj,alebo si kup "hojivy zazrak" z Oriflame- je to taka mala masticka,ktora nevonia sice nejak moc extra,ale pomaha.
Kedze si chalan, predpokladam, ze "hojivy zazrak" nepoznas, hovori sa mu tiez "vajicko"-mne pomaha.
Ked sa ti pery znormalizuju, cistou zubnou kefkou si vzdy po umyti zubov prebehni par krat po vlhkych perach ,prekrvis ich a natieri si ich-hlavne pred spanim!!!
Inak moze ti to sposobovat aj zla zubna pasta - skus si to odsledovat.
To je moja rada, dufam,ze pomoze-drzim palce :)

dráčik

Skúšal som. Pokiaľ som doma a mám na perách niečo natreté je to fajn a toľko to necítim. Akonáhle však masť vsiakne všetko sa za pár minút vráti do "starých kolají". Ja som myslel že to mám zo surovej papriky.

kajuška

moj syn ma podobny problem s perami. po case som zistila, ze to ma zo supky od jablka a kyslej kapusty. jablko bez supky uz moze. ak ma takyto problem, tak mu natieram na hrubo klasickou pomadou, hlavne na noc.