Tvaroh na vecer - ano ci nie?

Príspevok v téme: Tvaroh na vecer - ano ci nie?
synti

Zdravim Vas, chcem sa spytat, ci je na veceru vhodny jest tvaroh. Vela krat som pocula ze na veceru by sa mali jest bielkoviny, ale na druhu stranu som pocula, ze to nie je dobre pre vsetkych ludi. Ja nemam nadvahu, len chcem spevnit a sformovat postavu, vazim 60kg/173cm.
Ak by nebol vhodny, tak co by ste mi poradili jest vecer, mavam s tym problem, neviem co si dat.
Dakujem...

Mich4l

Určite ale ja by som odporučil iba samotný tvaroh +- kakao... Zeleninu a ovocie na večer moc nie skôr počas dňa

luciaFIT

zdravim, jasne ze je nizkotucny tvaroh super aj na veceru, ja si davam kazdy den, pridam si do neho kus proteinu a zopar orieskov. Je to super zdrava vecera :)

nadia317

-mira
Mozno by to nejake podrobne studia preukazali.No pre stavbu kosti a svalov su mliecne vyrobky dolezite a hlavne pre ich obsah vapniku.V tejto dobe nemas iste ziadne potraviny.Ani dokonca zeleninu a ovocie.Nemozes kontrolovat ich pestovanie a skladovanie.Ja jedavam jogurty, syry, mlieko si davam do kavy aj do ovsenych vlociek, cottage cheese a dokonca aj tvaroh.Zatial nemam ziadne zdravotne problemy...Keby sme sa mali na vsetko takto pozerat, tak za chvilu nemozeme nic vlozit do ust.Dolezita je vyvazenost a pestrost potravy.Samozrejme,ze vsetkeho vela skodi a treba obmienat potraviny.

- mira

Bola by si šokovaná, ale taká štúdia poctivo vypracovaná a neovplyvnená mliekárenskou lobby by veľa odhalila.
Zistilo by sa, koľko nádorov prsníka majú na svedomí sladké mliečne výrobky, koľko nádorov obličiek, reprodukčného systému, mozgu a iných majú na svedomí mliečne výrobky naslano. Ako sa zhoršuje práca žalúdka a sťažuje trávenie pri ťažkých bielkovinových jedlách .... bolo by toho naozaj veľa, stačí sa vlastne poobzerať okolo seba, čo si ľudia hádžu do nákupných košíkov a na aké choroby trpia.

ja a ja :)

jasne daj si tvaroh a nemusis zeleninu iba .. nartez si tam banan alebo neaky kompot ... len v tom uz je aj neaky ten cukor .. ale neuskodi ak mas aj pohyb :)