Maternica

verun

katka1111 veľmi pekne ti ďakujem. Ja som ani vlastne nevedela, že niečo s maternicoi mám, lenže tento mesiac mi vynechala menštruácia, preto som išla k lekárovi a on mi to povedal. Tak dúfam, že to nebude mať súvisloť.
Tiež sa niekedy divím, prečo chodia na toto fórum takí ľudia, čo vám ešte vynadajú, že sa na niečo pýtate. načo potom fórum je?

katka 1111

zvačšená maternica je subjektívny názor lekára niekomu sa môže zdať veľká inému nie, viem z vlastnej skúsenosti nakolko mne tiež môj gynekolog tvrdil, že je velká a dvaja iní lekári u ktorých som sa dala pre istotu vyšetrit povedali, že velkost mojej maternice je normalna, takže pokial nemáš iné tažkosti tak sa tým netráp.
A ALUSKA, prečo si taká protivná? Ak nevieš poradit tak nechaj tak, toto forum je predsa o tom, že sem ludia píšu aby sa pýtali, ak ta to obtažuje tak nečítaj alebo prečítaj a jdi o dúm dál...

aluska

no tak ked sa to stava tak to asi neni taky problem..mozno za to mozu hormony...ked ti doktor povedal ze je to ok tak nchapem co tu riesis s ludmi, ktori o tom nemaju ani ponatia a zbytocne ta nablaznia a vystrasia

verun

Veď ja som tma dnes bola, on mi povedal, že sa to stáva ženám po 30tke, keď ešte nerodili. Mám ísť ešte na sono, ale mám z toho hrozný strach.