Brusaky na ovisnute brucho

Príspevok v téme: Brusaky na ovisnute brucho
Andulina

Ahojte... mam 60 kg a 170 cm .. ale mam strasne ovisnute brucho :( uz neviem co s tym mam robit... schudla som 26 kil.. je to na mne zevraj velmi vidno.. samozrejme ze aj z brucha som schudla ale tak mam ho este teraz dost ovisnute... a tucne... tak sa chcem spytat... pomozu mi brusaky na to brucho?? ked ich budem robit napriklad 50 prvy den a potom budem postupne viac a viac... kazdym dnom budem pridavat..pomoze to na ovisnute brucho alebo nie??.. prosim poradte.. som uz zufala z toho... (samozrejme ze chcem este aj schudnut na 55 kil ale pochybujem ze mi to brucho zmizne:(

Andulina

no tak v prvom rade som vylucila vsetky mastne, tazke a tucne jedla... napr. pizza, rezne, hamburgery, hranolky a take... a samozrejme aj vsetko pecivo.. maso som jedla ale len kuracie... a aktivne som hravala bedminton...

biba1981

Andulina prosim ta ako si tak pekne schudla??Ako si si upravila stravu popis aspon par dni...som po porode uz 7 mes. a chceeeem dat dole aspon 10 kg...ale aj 5 ma veeeeeeelmi potesi.
Inak ti odprucam ozaj pouz.aspon 1xdenne hydrat.tel.ml. alebo olej-koli elasticite.A brusaky pomozu...kamoska cvicila pravidelne,a cvici aj teraz po porode brusaky...ale denne 100xkrat...pomaly si pridavaj serie---si nenormalne silna---co ta tak k tomu motivovalo??? :o)

babenka1

Andulina, neschudla si príliš rýchlo? Vtedy sa stáva, že koža sa nestihne prispôsobiť a zostane ovisnutá. Inak brušáky neviem či pomôžu, kým budeš mať na bruchu vrstvu tuku, tak ti aj tak svaly vidieť nebude a budeš pôsobiť ešte mohutnejšie.
Teraz ťa nechcem strašiť, ale stane sa, že tá koža sa už nevráti do normálu. Proste tam bola narušená elasticita a jediné riešenie je plastika. Asi pred mesiacom bol o tom tu aj článok. Skús si brucho aspoň dvakrát denne natierať, nie nejakými superdrahými zázračnými krémami, proste normlálnym telovým mliekom, nech je koža dobre hydratovaná.

Andulina

bingham: no lenze ja na beh nemam cas... a tu kde byvam sa ani moc behavat neda... cize blbe to je... behavam len na telesnej a to je asi 2 krat do tyzdna ale to je vobec nic iba takych 5-10 minut... raz som zacala behavat ale vydrzalo mi to asi tyzden lebo tu v nasom okoli nieje vobec vhodny priestor na behanie a nemala som na to potom cas... ale velmi ma to bavilo.. a cudovala som sa ze vydrzim behat aj hodinu vkuse.. ale samozrejme normalnym tempom nie nejako extra rychlo..

Andulina

anddy : ahooj tak fuuha tak vselijako ale hlavne upravou stravy... ale zevraj jem velmi malo tak nikomu neodporucam... ale mne to vyhovuje a citim sa super...

bingham

Pocuvaj ma Adulina:

Mala by si zacat behavat aspon 3 krat do tyzdna - to ti velmi pomoze

Brusaky su dobre, ale staci zatial kazdy druhy den 50op. 2.serie