Jaroslav Dian - biotronik

Príspevok v téme: Jaroslav Dian - biotronik
iwina

Dobrý deň, prosím Vás nemá náhodou niekto kontakt na p. Jaroslava Diana - biotronika a liečiteľa? V minulosti prispieval pravidelne do časopisu Život článkami, poradenstvom a vyhodnocovaním zdravotného stavu čitateľov. Ak ho niekto navštívil, bola by som rada, keby sa podelil o skúsenosti. Vopred všetkým ďakujem!

DIAN

Dobrý večer všetkým,naozaj Jaroslava Diana poznám je liečiteľ,písal do časopisu život+vitality a tabu.Býva naozaj v Kvetoslavove v rd.odsťahoval sa z BA.Má druhú rodinu a tč.je nové je to O2.Stále ma pacientov,ktorý si ho po dobrých skúsenostiach vedia najstť.Ak mate problem vždy vie pomôcť,len treba zavolať.Má AJ GOLDEN YACCU +ZELENE ZLATO+ALOE VERA.S pozdravom DIDI.

DIAN

Dobrý večer všetkým,naozaj Jaroslava Diana poznám je liečiteľ,písal do časopisu život+vitality a tabu.Býva naozaj v Kvetoslavove v rd.odsťahoval sa z BA.Má druhú rodinu a tč.je nové je to O2.Stále ma pacientov,ktorý si ho po dobrých skúsenostiach vedia najstť.Ak mate problem vždy vie pomôcť,len treba zavolať.Má AJ GOLDEN YACCU +ZELENE ZLATO+ALOE VERA.

Dian

Dobrý večer prajem, Jaroslav Dian býva v Kvetoslavove 361, 930 41, a telefónny kontakt je na neho : 0908 437 823.
S pozdravom jeho dcéra.