romantika

Príspevok v téme: romantika
neromantička

mám taký menší problém.ani zdaleka niesom romantička a preto mi už nejeden vzťah ztroskotal.ked kolegyne alebo kamaratky začnu vravieť ako ich priatel prekvapil kyticou ruží alebo romantickou večerou pri sviečkach,musím v sebe zadržiavať smiech.neviem prečo ale ked sa to stane mne je mi vyslovene trapne.neuznavam take veci ako bozkavanie pri zapade slnka,sviecky pri sexe a podobne.je problem vo mne?nikdy som nebola romantička,aj v detstve ked som videla (teda aj teraz) romanticky film tak som jednoducho musela prepnúť.

jajka001_

ked si na to nepotrpis tak naco to riesis, chlapi by to mali mat o to pri tebe jednoduchsie. ale zas ked ta niekto prekvapi kvetinkou tak ho nestrapni smiechom ale sa podakuj a zatvar sa aspon ze ta to tesi. ved to robi aby ta potesil. aby sa ti zapacil. to treba ocenit, uz zo slusnosti nie? neboj, rychlo ho to prejde :)

max.gluteus

Je to normalne a co viem tak vela babam nejde o to ze dostanu nejaku kvetinu ci inu romanticku vec hlavne je im ukazat to ze nam na nich zalezi a myslime na ne. Ale zase neni dobre to prehanat. :)