Cysty

Príspevok v téme: Cysty
Mišenka

Ahoj, mne už dlhšiu dobu haprovala menštruácia a teraz som ju nedostala vôbec. Dnes som bola na one a zistili mi cystu 8 cm. Dktor povedal, že je príliš veľká na laparoskopiu a že ju treba operačne odstrániť, pretože keby praskla, mohla by mi spôsobiť problémy. Chcem sa opýtať, aké máte vy s cystami skúsenosti a či je operácia nevyhnutná, lebo mám z toho všetkého hrozný strach. A je bežné, aby mali cystu aj ženy, ,ktoré ešte nerodili, poprípade ktoré ešte ani nemali pohlavný styk?

katkazv

Ja som mala na vaječníku dve a tak isto to bolo v období keď som bola ešte panna. Radila som sa s viacerými gynekológmi a každý mi povedal niečo iné. Ja som sa nakoniec rozhodla dať sa operovať. A dobre som urobila. Po operácii som sa dozvedela, že mi skoro zobrali celý vaječník, lebo cysty boli nešťastne prirastené, čo sa na sone nedalo vidieť. Našťastie mi zostal a ja som v pohode. Jazvičky sú len veľmi malé. A prasknutie o ktorom hovoríš môže byť aj nebezpečné a veľmi bolestivé.

ayurvedsky maser

Misenka:
Nema vyznam cystu odstranovat. Co je cysta? Vacok bakterialneho obsahu. Takze ak chceme znicit cystu, tak staci zamerat co je jej obsahom a potom dat v organizme zlikvidovat uvedenu bakteriu. Cysta sa sama potom strati. Mam s tym velmi dobre vysledky u mnohych ludi, ktori sa chodia ku mne diagnostikovat a zaroven aj liecit. Viem presne zamerat co sa v organizme nachadza a potom to aj ucinne dat likvidovat. Odrezanim cysty tie bakterie v organizme neznicime... urobia si cysty zase niekde inde. Tak sa budeme rezat dookola namiesto toho aby sme si precistili organizmus?
Info na: mpravda@zoznam.sk
S pozdravom Milan Pravda, Alternativna medicina, Liptovsky Mikulas

mjanik

jajka,to si kde zobrala,že akupunktúra nedokáže vyliečiť,opak je pravdou,akupunktúra dokáže vyliečiť a dokonca aj niektoré také choroby,ktoré nevie vyliečiť západná medicína-už aj bež do najbližšej knižnice a požičaj si knihy o akupunktúre a sama sa o tom presvedčíš

jajkafr

mjanik
ja nevravím, že na vine je akupunktúra ja vravím, že akupunktúra nedokáže vyliečiť, ale len zmierniť príznaky to znamená, že ak príde nejaký zlý podnet ochorenie sa môže vrátiť späť

mjanik

jajka-akupunktúra nie je na vine , že sa bolesť vrátila, ale na vine je ojo lebo nachladol a znova mu prišli tie isté bolesti,teda znovu musí navštíviť akupunktúru a chlad z chrbtice musí von!!!

Hatlabuda

Mne pred cca 3 týždňami odstránili 7 cm cystu,robili mi punkciu a zvládla som to v pohode.Nič ma nebolelo ani iné problémy som nemala.No hrozne som sa bála :-)
Bola som tam len 3 hodiny šo som bola hrozne rada...:-)

RNG

cystam treba v prvom rade predist alebo ich rozpustit enzymaticky cistenim tela. A samozrejme, kedze su hormonalne zavisle(prebytok estrogenu alebo estrogeny napodobnujuce latky)treba si upravit hormonalne hladiny(yam, pupalkovy olej Dong Quai...) a nie nicit ich roznymi syntetickymi chemickymi skodlivymi hormonami, ktore su v antikoncepciach.

mima26612

Ahojte.Chcela by som vám všetkým povedať že sa nemáte čoho báť.Ja som ešte pred mesiacmi mala menštruáciu každých 9 dní a ked som išlo ku gynekologičke tak mi povedala že mi našla na lavom vaječníku cystu.Hned mi spravila testy na markery ktoré vyšlo našťastie negatívne.Kedže mám len 13 rokov tak doktorka sa nechcela nejak hrnúť do operácie a preto som dosť dlho čakala že či mi cysta nepraskne.Ale nestalo sa tak.Cysta tam bola stále mala zhruba 5x4cm A doktorka sa rozhodla že mi spraví operáciu laparoskopicky.Ale ked som sa prebrala z anestézi tak prišla za mnou a povedala mi že začali laparoskopicky ale museli skončiť rozrezaním brušnej dutiny kedže mi nevybrali len cystu ale aj lavy váječník.Cysta ten váječník úplne vyžrala a bol by nefunkční.Bol to pre mna šok ale čo sa dá robiť.Ináč v nemocnici som potom ležala 4 dni a doma som oddychovala zhruba 3 týždne.Operácia nebolela ale tie pooperačné bolesti sú dosť velké.ALE čO UZ

jajkafr

mjanik
ak by si napísal liečiť, to znamená zmierniť príznaky... tak to ti ešte uverím čo to som počula o akupuntúre, ale určite nevylieči nevyliečiteľné ochorenia. Môj ujo chodil na akupuntkúru s bolesťami chrbtice po čase sa mu bolesti znova vrátili prečo? Pretože keď je raz ochorenie nevyliečiteľné tak sa dajú príznaky len zmierniť či na chvíľu odstrániť, ale oni sa opäť vrátia. Takže nezavádzaj informáciami.

mjanik

ojka,jajka,mali by ste viac čítať o akupunktúre...akupunktúrou ide vyliečiť takmer všetko..pozri:-odkaz odstránený-