nizky krvny tlak

Príspevok v téme: nizky krvny tlak
simca416

uz dlhsiu dobu sa mi stava ze ked vstanem zo sedacky alebo je uplne jedno z coho vzdy ked z niecoho vstanem ma zacne hrozne boliet hlava toci sa mi v hlave a na chvilu prestanem vidiet...lekari hovoria ze je to nizky krvny tlak a moje lenive zily a tepny......poradte co mam robit..zazil uz niekto nieco podobne??

mirabel

Ahojte,ked uz je rec o nizkom krvnom tlaku, dnes doobeda som si namerala 72/45...mozno to suvisi s liekmi, teraz uzivam Prednison, kedze mam sklerozu multiplex...mate niekto s tymito tabletkami nejake skusenosti? Navyse mam stale pocit, ze mi ide vyskocit srdce z hrude, bije ako splasene...A k Prednisonu este uzivam 2x denne Piracetam...takze tak...pa a pekny den vsetkym, nizko aj vysoko tlakovym:-)))

ethel

moja,veď ty máš toho viac než dosť.Pažerák sa neuzatvára-reflux,to je pohoda,pokiaľ najedená nerobíš stojku na hlave.Ale mohlo by sa stať,keby si vysadila lieky od neurológa,že by sa ti to mohlo zhoršiť.Aké lieky -všetky-vlastne užívaš(trochu do toho vidím)

simca416

co by sa stalo keby som prestala jest lieky??lebo ja mam problemy s bruchom ze sa mi poriadne nezatvara pazerak teraz som bola na hematologii so zvecsenou slezinou...beriem milion liekou ja uz viac NEMOZEM

ethel

Nebojaj, s tým žije strašne veľa ludí.Papajú liečiky a pohoda.Zase skúsenosť:susedkyna dcéra sa lieči od malička-krútila očami-to bol príznak,teraz jej postupne znižujú dávky.Nič jej nie je.

-=panther=-

No tak potom ti uz fakt neporadim , neviem cim to bude vravim mama bola u doktora ten je dal lieky , pomohlo to a od vtedy uz nic ...

ethel

simca,tak to je zlatíčko moje iná vec!To nebude tlak.Ale ak ide len o príznaky EPI teda počiatočné štádium, neboj.Aj to sa upraví,len papaj lieky ako kážu.Ak ti s nich bude zle, povedz to lekárovi.

simca416

ano u neurologa som bola....urobili mi tam EEG nasli ja tomu nerozumiem ale neake iskrenie..a predpisali mi lieky na epilepsiu