Hľadám ochotnú kaderníčku na popísmenkovanie

hairdresser

Vseobecne rastu vlasy niekomu rychlejsie niekomu pomalsie.Su specialne doplnky vyzivy,ktore mozu napomoct kvalite vlasu a aj jeho rastu.Ale necakaj uzasne zmeny.Vlasy rasti priemerne u kazdeho cloveka min.o 2cm mesacne.
Ohladom trvalej.Moj nazor,je,ze sa skor pouziva pri stersich damach,ktore maju kratsie vlasy a potrebuju urobit na hlave objem.Naopak vodova sa hodi aj pre polodlhe vlasy a nezatazuje strukturu vlasu tak,ako trvala.
Ohladom toho,ze vlasy nedrzia tvar.Existuju profesionalne pripravky,ktre Ti vlasy vyzehlia aj ked ich mas uplne kucerave a vydrzia ti rovne aj v dazdi,snezeni.Rovne ostanu 24hod.potom je potrebne opakovane nanasat produkt a zehlit.Ja by som Ti radila pouzit nejaky sprej ktory doda objem vlasom pri korienkoch.Dnes je tych sprejov velmi vela,musis si najst ten pripravok ktroy ti bude vyhovovat.Osobna skuseost : radsej kvalitnejsie a drahsie.Zehlit vlasy kazdy den ok,ak mas kvalitny pripravok na zehlenie.Urcite by som vlasy nezehlila len tak bez nicoho.

Gill

Ja sa pridávam k babám, chcela by som vedieť niečo viac o trvalej. Rozmýšľam nad tým, že si ju dám a chcela by som vedieť ako dlho vydrží, koľko približne stojí. Chcela by som ani nie tak kučery, ale vlny. Dalo by sa také niečo?

sssmejooo

hairdresser, takže... ja mám dlhé a riedke vlasy. Majú sklon ku kučeraveniu, no sú bez objemu. Vo vlhkom počasí sa skrepovatejú, takže to potom vyzerá hrozne. Rovnako si nemôžem ani žehliť vlasy, má to rovnaký efekt. Preto si v poslednom čase vlasy stále nakrepujem žehličkou, vtedy držia tvar aj vo vlhkom počasí. Ale zase si tým hrozne ničím vlasy. Rozmýšľala som už aj na trvalej na vlnavé vlasy, ale som počula rôzne negatívne ohlasy. Asi mi niet pomoci, že?

laskonka

Ahoj, ja by som chcela takisto poradit. Mam problem s tym, ze mi rastu velmi pomali vlasy. Teraz, pred tyzdnom som sa dala podstrihnut, ze sa rozhodnem potom, ci pojdem este trosku viac na kratsie, alebo si ich necham podrast znova...
Chcela by som vediet, ako urychlim rast vlasov...