saty na svadbu.musia byt biele?mozu mat aj zltu farbu?prosim naliehave

zaful

Ja nakupujem už dlhšiu dobu oblečenie z adpgtrack.com Zatial som dosř spokojná, Dodanie netrva dlho a velkosti sedia. Kvalita oblečenia je tiež dobrá.

mejday

Deee, nemyslim si, ze predstava bielej nevesty so zavojom je konzervativna. Je to tradicia. Takto sa zena oblecie len raz za zivot. Farebne saty si mozes dat na ples, ale biele saty a hlavne teda zavoj bez toho, aby na teba pozerali ako na blaznivu si mozes dat len na svadbu...Tato tradicia sa mi paci ovela viac, ako moderne nevesty: bez zavoja, s trojrocnymi detmi...

Deeeee

podla mna zalezi len na tebe, su to saty o ktorych si snivala? tak nech su svadobne, ja som napriklad mala na svadbe fialkove sandalky so strasom a bielucko biele saty...ak planujete velku svadbu zvolila by som ich ako polnocne, ak malu a bez prezliekania tak ako svadobne, taktiez som videla nevestu v cervenych satach a bola krasna ako kazda nevesta, podla mna su zeny este stale zakonzervovane v predstave typickej nevesty princezny...no v prvom rade sa musis dobre citit ty sama...

radana

Su velmi pekne,len maju jednu chybu a to,ze nie su biele,alebo nejakej smotanovej,pripadne vanilkovej farby.V takejto farbe sa skor hodia na prezlecenie sa po polnoci,ale ako svadobne-ta farba urcite nie.

babenka1

sú nádherné, ale ber do úvahy aj takú vec, že výnimočnosť nevesty na svadbe spočíva práve v tom, že má na sebe bielu, prípadne krémovú. Počula som o takom prípade, že nevesta silou-mocou chcela mať belasé šaty, nadišiel deň svadby a partnerka nejakého kamaráta alebo príbuzného prišla v podobných šatách tej istej farby (nie naschvál, oni sa ani nepoznali). Proste trapas, mal to byť nevestin veľký deň a ona zanikla, pretože nebola jediná v takých šatách. A toto isté riskuješ aj ty. Biele šaty si nedá ani jedna z pozvaných žien, ale pri žltých už je riziko. Radšej si to ešte premysli.

mnesapacia

Podla mna su nadherne, su nieco ine, na co su vsetci zvyknuti ,ale vyniknu urcite a ak ti pristanu, tak preco nie. no a ak chces, mozno by mohli byt take iste, len slabsia zlta. ale inak su bozske.

mica4

No pravdupovediac na svadbu si viem predstaviť iné šaty, vydávam sa v máji, a určite chcem biele šaty, lebo nič iné mi nepristane. Na obrázku vyzerajú žlté, nehovorím že nie sú pekné, skôr by som ich volila ako popolnočné-) Sú pekné, ale aby si nebola prekvapená ak uvidíš šaty "naživo" a budú ešte žltšie.

rada

ak nechces biele, tak preco nie smotanove? To uz su trosku inej farby... Uprimne, mne sa tie zlte nepacia. Myslela som si, ze to budu biele kombinovane so zltym. A moze sa stat, ze niekto si ta pomyli s hostom. Bezove, smotanove saty su krasne. Ja sa tiez nechcem vydavat v snehobielych satach, ale v smotanovych.